Mie mi se pare ca timpul trece foarte repede. Parca de-abia ma trezesc ca se si intuneca si ziua a trecut. Nu am timp sa citesc cat mi-as dori, nu am timp sa ma plimb suficient, nu am mai facut o prajitura de la Craciun si am si un film pe care vreau sa-l vad de vreo 8 luni, dar inca nu am apucat. mai am de facut ordine in actele mele si mi-as dori mult sa gasesc timp sa ies cu o prietena de care mi-e foarte dor (amanam amandoua din septembrie, din lipsa de timp). Vara va veni si va trece si cu ea si viata noastra. Zilele trec repede, fiindca sunt atatea lucruri interesante de facut si atat de putin timp. Si fiecare zi care trece este dusa definitiv, nu se va mai intoarce din pacate.
daca te plictisesti, citeste o carte noua. Sunt sigura ca la biblioteca sunt sute de carti pe care de-abia astepti sa le citesti. Nu te vei mai plictisi niciodata. Sau fa o prajitura buna pentru familia ta. Sau intalneste-te cu un prieten drag la un taifas linistit. Sau pur si simplu vezi un film bun. Dormi o ra in plus si nu mai pune ceasul cat mai devreme, stai o ora la aer curat fara griji, asculta o melodie frumoasa fara sa muncesti in acelasi timp, invata o limba straina sau un imbaj de programare, citeste despre un oras pe care ai vrea sa il vizitezi si viseaza la el, viziteaza un muzeu virtual sau asculta un concert deosebit. Corecteaza o carte pe project Gutenberg, inregistreaza un audio-book pentru nevazatori (pe librivox), scrie un articol foarte bine documentat pe wikipedia, mergi la un orfelinat si joaca-te cu copiii de acolo, mergi la un camin de batrani si citeste-le bunicilor de acolo. Nu ai cum sa te plictisesti, viata este foarte interesanta si in fiecare zi gasesti sute de chestii noi si foarte interesante de facut.
Greu?
nici nu stiu cand au trecut deja 2 luni din 2016... mie mi se pare ca trece exagerat de repede