Poţi citi, desena.
Sau să te uiţi la un film.
Saau, să ieşi cu pretenii. *
Saaaau să asculți muzică.
Răspunzi la întebări pe TPU ;
Te uiți la seriale coreene;
Urmărești faze amuzante pe youtube;
Te gândești la ce să devii în viață;
Te loghezi pe sentimente.ro, te prefaci că ai 25 de ani și îți pui o poză cu o fată super-sexy și îți bați joc de toți nătângii de 35 de ani .
Iti dai seama ca iti bagi joci de sentimentele barbatiilor? vezi ca karma exista.
Tocmai pentru că există karma. O grămadă de proști își bat joc de sentimentele fetelor și le joacă pe degete, și nimeni nu le spune nimic. Dacă un băiat a umblat cu multe fete e popular. Dacă o fată a umblat cu mulți băieți e ușuratică sau târfă. De ce? Poți să-mi spui?
Lasă că nu moare nimeni dacă și o fată se joacă cu sentimentele unui băiat.
Dar fetele cum fac? 90% dintre fete sunt doar niste zdrente care umbla doar dupa bani, si nu dau 2 bani pe sentimentele baiatului.
Nu conteaza cat de mult iubeste baiatul zdreanta, zdreanta tot la banii lui se uita. iar dupa ce il va lasa falid, se duce la altu.
Zici că băieții nu fac la fel
Draga mea. ambii specii gresesc. baietii se gandesc doar la p**da, iar fetele doar la bani si la ***... daca ma intelegi ce zic. insa, e foarte greu in ziua de azi sa gasesti un baiat / o fata foarte corect. care nu se gandeste la spusele de mai sus.
În sfârșit ceva cu care sunt de acord
Citesti;
Film;
Sport;
Socializezi;
Canti;
Desenezi;
Inveti chestii despre cultura generala.
Eu de cele mai multe ori ies in gradina si citesc o carte daca locuiesti de exemplu la bloc, poti citi intr-un loc relaxant