Sa vedem. I-am zis lui tata sa nu imi ia nimic pentru ca nu vroiam sa dea banii degeaba pe mine. Intotdeauna am primit dulciuri si haine asa de aceasta sarbatoare nu am vrut sa se consume alti bani. Dar se vede ca nu m-au ascultat. De dimineata cand m-am trezit am vazut pe mama cateva ' flori sarace ' si eram trista si ma gandeam " Nu am fost cuminte? " ma durea putin... dar stiam ca asa am vrut. Apoi am dat sa ma uit la TV si am vazut ca jos chiar in adidasi mei nike de anul trecut ( hai sa le fac si reclama ) erau plini de dulciuri. Am simtit un val de caldura si acel lucru pe care il simteam in fiecare an cand era o sarbatoare de genu'. Era sa intarzai la scoala ca am stat 40 de minute sa mananc cate ceva ( am o slabiciune pentru dulciuri, nu ma mai deslipesc de ele ). Iar maine s-ar putea sa vina sora mea cea mare sa imi dea si ea cadoul de Mos Niculae ca e nu mai sta cu noi de cativa ani buni. Iar acum cateva ore o femeie ce ma considera ca si copilul ei, ca si celalalte persoane mai invarsta ca m-au cunoscut, mi-a dat o geaca verde, cu modele aurii, cu buzunare si cativa nasturi la misto pusi, nergi, lunga, groasa, ce sa spun, o geaca foarte frumoasa. Sper sa nu fi costat prea mult ca nu mi-as ierta-o toata viata ca o doamna, asa imi mai spun eu, sa dea banii pe o fetita inganfata care nici macar nu sunt rude. Orcum, chiar daca nu a mai fost ea am simtit acea fericire si inocenta ce ma brazdea de fiecare data. E frumos sa vezi ca macar la aceste sarbatori familia iti e aproape si ca sunt toti. Sa vezi cum iti dau cadouri si iti zambesc chiar daca ai fost sau nu cuminte. Doar asta e scopul sarbatorilor si logic, sarbatorirea altor evenimente ce s-au intamplat cu ani in urma.
Dar tie?
M-am simtit super ca de fiecare sarbatoare si da mi-am spalat getutele si le-am uscat plz funda?:*
Salut! A fost un sentiment unic, foarte placut. Nu ai sentimentul asta cand doresti. Esti de acord cu mine? Daca da funditza...pls...
Mancare! ma rog, dulciuri si fructe.
Le'am sters mai mult asa, ca sa ii dau un exemplu fratelui meu mai mic.
Cand am vazut ca pungulitele dau pe'afara, ce sa simt? Tristete. Am realizat ca luna asta nu o sa mai primesc bani pentru la scoala. Pentru ca se aplica: "Azi iti iei la pachet din ce ti'a adus mosu'"
Paaai
eu le-am primiit deja de aseara...
si am primiit muuuulte dulciuri
tuu? :X
Am simtit o foarte mare durere la genunchi, cand m-am trezit noaptea sa ma duc la baie si in fata usii mele era o sacosa mare de carrefour plina cu dulciuri, si eu cum eram somnoroasa, m-am impiedicat de ea si am cazut
Pana la urma m-am simtit bine, deoarece este placut sa primesti cadouri.mai ales de Craciun, cand te trezesti dimineata cu ogramada de cadouri sub brad! ( de care nu te impiedici noaptea )
Sa raspund si eu celor care m-au intrebat ce am primit eu
Pai... o cutiuta cu bombonele Raffaelo, ciocolata Heidi cu mar si scortisoara, o esarfa, adidasi si o coronita fooarte draguta, aaa si 40 de lei ( de la bunicul meu)