Am fost la mare fix când a fost Neversea, urmează să merg la Untold și imediat după prin Spania, la cules.
Inițial voiam să mai dau pe la mare prin septembrie, dar nu știu dacă o să-mi permită timpul, rămâne de văzut
În rest mi-am pierdut serile cu prietenii și alte lucruri super interesante pe care n-o să le afli.
Nici nu mă interesează să le aflu
Nici nu ți le spuneam.
Proasta,cateva zile inainte sa inceapa vacanta, a fost cam a 3-a oara cand ies si eu sa ma plimb cu bicicleta si fratele meu cu rolele si mi-a picat lantul si am picat pe ciment in cot, si am rupt o bucata din el, am stat 25 de zile, si dupa ce l-am scos recuperarea, nici acum nu m-am recuperatat complet, tatal meu vine de abia in septembrie, stau prost cu banii, pe scurt un **** de vara
Avertisment ca nu ai voie sa circuli cu vehicule defecte si fara echipament de protectie (casti, aparatoare de coate si genunchi, frane puse bine la punct, lumini etc.
Lipsa acestora pot conduce la evenimente cu consecinte mult mai grave, chiar si mortale!
Asta apropo de inteligenta...
Prea esti cinic. Ia uita-te si tu sa vezi cati copii, adolescenti si adulti au aparatoare pentru coate pentru plimbarile cu bicicleta? Abia jumatate au macar casti.
Iar baiatul de mai sus e indreptatit sa-si spuna off-ul. Chiar e mai ghinionist. Nu toata lumea e vigilenta maxim pe afara ca doar nu suntem la razboi.
Si eu am facut cateva mii de kilometrii cu bicicleta, urcat in varful copacilor si alte nenumarate.
Amsi cazut de multe ori si m-a si durut. Durerile m-au facut sa fiu atent la ce- si de ce au patit altii.
Si - pana acum - nu mi-am rupt nici un os, chiar daca m-am lovit. Am invatat sa ma feresc de necaz, pe masura posibilitatilor.
Eu am avut parte de o luna si jumate de vacanta din cauza examenului si inscrierii. N-am facut mai nimic
Mai nimic, am mers la inot, bazin, bunici, lucruri normale, iar in 2 săptămâni merg la mare si dupa scoalaa
Pentru mine a fost una foarte frumoasa, am fost la bunici, la munte, la Constanta, la Tulcea, la Brasov, la Cheia ( Prahova ), la mare urmeaza sa merg peste 1 saptamana si jumatate. Am mai fost la mare, dar doar 1 zi pentru ca eram in trecere si la Bucuresti 3 zile. Apoi, dupa ce vin de la mare mai merg o data la Cheia si o data la Tulcea, iar apoi dau fuga in supermarket sa imi iau rehizite pentru ca trec in clasa a 7-a.
P.S. Nu vreau sa credeti ca ma laud sau ceva, este doar vara mea, asa a fost in cazul meu!
Eu de azi intr-o saptamana merg la Bulgaria pe litoral dar restul am fost la bunici sa ii mai ajut la treburi