| madalinutza a întrebat:

cum imi dau seama daca intr-adevar un prieten ma place? parca mi-am dat seama de asta dar totusi nu sunt sigura. spune-ti-mi ceva gesturi prin care mi-as putea da seamabig grin

5 răspunsuri:
| SuperChocoCherry a răspuns:

Pai.
ii pasa de tine, daca esti suparata nici lui nu o sa ii mearga asa bine, te suna sau iti scrie mereu cand esti online pe messenger, facebook, etc.
daca se intampla sa fie un conflict intre tine si cineva iti ia apararea sau te consoleaza ca o sa fie bine, o sa faca lucruri pentru tine.
daca iesiti in oras o sa vrea sa iti cumpere o inghetata, un suc, sau o sa ii povesteasca la prietenul lui cel mai bun despre tine...
pur si simplu o sa fie mai atent cu tine happy

| Saratzzelu a răspuns:

Pai daca te consoleaza cand ai o problema, te face sa zambesti cand esti trista, te ajuta cand ai nevoie, vorebeste cu tine, te intelege. Te-ai prins?

| DiannaDia a răspuns:

Pai pui o colega sa il intrebe daca te place.

| DaveMustaine a răspuns:

Un baiat indragostit chiar de e timid va esua la un moment dat in incercarea de a nu-si trada sentimentele. Privirea, in dragoste spune totul. Daca este interesat cu adevarat va fi super concentrat pe ceea ce vei spune si te va privi intens.

| andru10best a răspuns:

Cand il surprinzi ca se uita la tine cand tu nu te uiti la el. Cand deodata privirea vi se intersecteaza si in acel moment amandoi va intoarceti capul. Asta a fost la mine.