Si la mine in clasa s-a intamplat exact! Cativa copii au primit nota 3 la o intrebare cu GREUTATEA / masa.Eu nu am fost printre ei. Consider ca nu mai poti face nimic. Daca profu' e un... prof' ( era sa zic ceva...) va face ce vrea el. Eu m-as fi dus sa il intreb, dar profesorii sunt cam si nu stiu daca te va lua in seama. Poti incerca, succes!
Cum poate fizica să fie cel mai dulce obiect din lume? Răspunde şi tu la fiecare ora, aşa o să-ţi pună notă pe răspunsul în clasă. Dacă mai daţi vreun test, învaţă ca să iei 10, sau îi spui că vrei să te asculte pentru mărirea mediei. Orice profesor e obligat să facă asta, dacă elevul vrea.
Nu ai decat sa vorbesti cu profesorul si sa ii spui ca vrei o medie mai mare la fizica sau sa fi activa la fiecare ora si poate va observa lucrul asta!
Buna! Pai si mie mi s-a intamplat asa cand eram in clasa a 6'a aveam la fizica un 7 si un 8 si am invatat mult de tot si raspundeam mereu in fiecare ora, ne mai si asculta profa si la sfarsitul semestrului am rugat'o sa ma asculte ca sa imi mareasca media. si asa mi-a iesit 9. Oricum daca o sa mai iei un 9 si un 10 o sa iti iasa media.