| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Hey TPU.cunosc un baiat de care imi place mult...totusi cea mai buna prietena a mea "mil fura" intr-un fel si nu mai am parte de el...chiar daca nu ii place de el.se da la el, dik imi vine sa-i dau o palma! ce sa fac ca sa ma observe si pe mine? sa ma placa? frunditzoi pentru cel mai folositor rasp!

Răspuns Câştigător
| Aishaa a răspuns:

Pai, eu consider ca prietena ta cea mai buna nu e una foarte buna. Prietenele nu se dau la baietii pe care TU il placi. Daca nu ii place de el e o problema. daca aman2 va placea mai bine va luati gandul, sunt o gramada de baieti, nu e singurul crede-ma ...intotdeauna va fi altul. Ca sa ii atragi atentia.mai intai, nu te da la el.Incearca sa ii fi o prietena buna, sa-l asculti, sa-l faci sa rada si va vedea ca esti muult mai buna decat a cea prietena a ta... P. S :nu uita, cand esti in preajma lui, incearca sa te ingrijesti si sa arati impecabil, dar nu folosi machiajul in exces.

9 răspunsuri:
| Aishaa a răspuns:

Daca aia mai are si iubit, se da la si persoana pe care tu o placi, mai bine iti gasesti alta prietena.Aia e o pr. falsa, care doar la bine vrea sa te aiba langa. da-o in masa [scuze de exprsie], sunt si alte fete care te-ar ajuta mai mult.

| Beatrice a răspuns:

Da`i o palmahee hee. poate se potoleste.
just kidding.

| iiDouaPuncteParanteza explică:

Hai mah nici un rasp. ce dracu? scuzati-mi expresia

Hi mah ce drq...scz expres
ia

Totusi... ea mereu sta cu el si chestii dinastea...si se si da la el si are si iubit

| BeibiiX a răspuns:

Poi 1.Aia nu se prea poate numi prietenalaughing te-as sfatui sa vorbesti serios cu ea despre asta. Spune`i ca te deranjeaza ca e asa apropiata de el iar daca va fi o pr. adevarata o sa inteleagahee hee si 2. Te`ai putea da si tu putin la elsmug

| Alecsaandrra a răspuns:

Cum poti s. o numesti "cea mai buna prietena"?
Imbraca. te elegant, macheaza. te frumusel nu prea strident. fa anumite gesturi care sa il atraga. fi naturala :X vin. o cu ceva nou pe care "prietena ta" nu il face.
sper ca ti.am fost d ajutor :* funda?

| DeeaVanity a răspuns:

Pai.in primul` rand "prietena" aia nu e prietena ...si incearca sa fii tu insuti.incearca sa vorbesti cu el.thinking Pentru ca daca te crizezi pe langa el nu faci nimic.

| ElenutzaDraguta a răspuns:

Cea mai buna prietena? nu cred...totusi nu trebuie sa te dai la el.macheazate dau nu foarte mult...fi tu insuti si poate merge. fundita?