Pai, eu consider ca prietena ta cea mai buna nu e una foarte buna. Prietenele nu se dau la baietii pe care TU il placi. Daca nu ii place de el e o problema. daca aman2 va placea mai bine va luati gandul, sunt o gramada de baieti, nu e singurul crede-ma ...intotdeauna va fi altul. Ca sa ii atragi atentia.mai intai, nu te da la el.Incearca sa ii fi o prietena buna, sa-l asculti, sa-l faci sa rada si va vedea ca esti muult mai buna decat a cea prietena a ta... P. S :nu uita, cand esti in preajma lui, incearca sa te ingrijesti si sa arati impecabil, dar nu folosi machiajul in exces.
Daca aia mai are si iubit, se da la si persoana pe care tu o placi, mai bine iti gasesti alta prietena.Aia e o pr. falsa, care doar la bine vrea sa te aiba langa. da-o in masa [scuze de exprsie], sunt si alte fete care te-ar ajuta mai mult.
Totusi... ea mereu sta cu el si chestii dinastea...si se si da la el si are si iubit
Poi 1.Aia nu se prea poate numi prietena te-as sfatui sa vorbesti serios cu ea despre asta. Spune`i ca te deranjeaza ca e asa apropiata de el iar daca va fi o pr. adevarata o sa inteleaga si 2. Te`ai putea da si tu putin la el
Cum poti s. o numesti "cea mai buna prietena"?
Imbraca. te elegant, macheaza. te frumusel nu prea strident. fa anumite gesturi care sa il atraga. fi naturala :X vin. o cu ceva nou pe care "prietena ta" nu il face.
sper ca ti.am fost d ajutor :* funda?
Pai.in primul` rand "prietena" aia nu e prietena ...si incearca sa fii tu insuti.incearca sa vorbesti cu el. Pentru ca daca te crizezi pe langa el nu faci nimic.
Cea mai buna prietena? nu cred...totusi nu trebuie sa te dai la el.macheazate dau nu foarte mult...fi tu insuti si poate merge. fundita?