anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

big grin
Bun se apropie vara si normal ca si vacanta de vara!
Voi abia asteptati vacantavde vara?
Si mai ales
Voi ce faceti in vacanta?big grin
Va astept raspunsurile :3 happy big grin cool

7 răspunsuri:
| Elena00100 a răspuns:

PAna la vacanta mai sunt si tezele crying...da eu o astept cu bratele deschise, o sa ma duc pe la bunici cred big grin.

| thegatekeeper a răspuns:

Bineinteles, mai ales fiindca termin clasa a XII-a, insa am sa ma bucur cu adevarat doar dupa ce scap de BAC. Pana in iulie voi sta la tara si voi repeta toata materia pentru BAC, iar dupa ce scap de probe, merg sa ma inscriu la 2-3 universitati. In august probabil voi vizita cate ceva prin Romania, voi merge din nou la tara si probabil pe la vreun concert, daca stau bine cu banii. Nu am un plan anume.

| Andreea_Elena_Matei_1998 a răspuns:

Pai o astept extrem de mult inca din Iarnalaughing.Am trecut de teze deci sunt "libera".O sa merg la mare si la bunicii mei la munte.Dar tu?

| vlad89c a răspuns:

Abia astept sa vina odata, si sa trec de examenele astea din clasa a 8-a.
Pai mie imi place foarte mult sa merg distante mari cu bicicleta, o faceam si anul trecut cand era ilegal, pentru ca aveam doar 13 ani si nu eram echipat; dar anul asta am inceput deja incep sa ma antrenez cum trebuie, vreau sa merg 70 de km, din Oradea pana in Beius cu bicicleta.
In rest inot, mai toate noptile sunt nedormite, stau pe afara pana la 12-1 noaptea si ma simt bine cu prietenii, merg si la strand, in tabere si excursii.
Insa din pacate anul acesta pierd 1 luna, din cauza examenelor, care sunt programate prost, la sfarsitul lunii iunie, ceea ce fura exact 1 luna din vacanta sad.
Pe scurt, in vacanta ma distrez cat de mult pot, si nu ating vreo carte, ca ma ardelaughing

| alleee1234 a răspuns:

. Iubesc vara, sezonul de vacanta, de mare si de caldura. Asta da viata ♥ Cum zice Connect-R " Eu vara nu dorm ". As dori sa fac cat mai multe proiecte in vara aceasta doar ca. O luna, o pierd cu examenele >. Inghetata, Si o bautura rece ca gheata day dreaming si desigur, alaturi de cei dragi (Familie, prieteni )!

Dar cand e mult prea cald, nu poti iesii afara si te plictisesti in casa. Aici sunt cateva solutii " Anti - Plictiseala " ( oarecum ).

Vizioneaza niste filme ( Interesante ); Fa-ti multe poze ( eu asta fac daca ma plictisesc ); Asculta muzica sau danseaza; Uita-te la Tv, ceva amuzant sau horror; Daca ai voce, incearca sa inventezi o piesa care sa exprime ceea ce simti in acel moment; Vorbeste cu o prietena/prieten la telefon; Daca ai piscina cheama niste prieteni la tine si distrativa. Yeaah.

Poti chema prietenele la tine si organizati o bataie cu apa ( AWESOME ) si un picnic. Cand esti doar cu fetele faceti plaja in curte, va bronzati si barfiti despre toate cele, va uitati pe reviste, ascultati muzica, va faceti unghiile. Mergeti la strand, la terase, flirtati cu baieti frumosi si va distrati cum vreti, doar e vara!
Puii mei big grin.

| AdolfHitler1889 a răspuns:

Imi place vacanța, dar urasc vara! Ar trebui sa se dea vacanța mare in iarna.

| AnonymuSest a răspuns:

Eu, mi-am planuit sa ies cu prieteni la un gratar, sa bem o bere big grin; sa mai radem. Vara asta vreau sa fie de neuitat, pentru ca termin a VIII-a si vreau sa ma simt bine cu fosti colegi, de abia astept sa ramanem odata acasa, sa facem cate un party big grin.
Vezi tu ce faci! Bft!

Întrebări similare