Poti sa te faci:
Zoro - o capa neagra si o sabie
Vampir - capa neagra si colti
Moartea - capa neagra si o coasa
Spiridus - o palarie inalta si inbracat in culori deschise
Superman - capa rosie, tricou albastru, chiloti rosii, pantaloni albastrii
Batman - capa neagra si iti faci o masca
Omul paianjen - tricou rosu cu multe dungi ( le poti desena chiar tu cum vrei de preferabil albe ca panza) si pantaloni rosii.
Vrajitor - un bat in mana sau matura ( ce vrei tu ) si o capa neagra
Cowboy - o jacheta maro, pantaloni maro, cizme.
Mumie - imbracat in hartie
Zombie - haine rupte pe tine
Hercules - roba alba, cu o coroana de preferat aurie pe cap
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Funda?
Te poti costuma in : vampir, zombi, spiridus, suprman, batman, omul paianjen, vrajitor, schelet, moartea (eventual cu o coasa ), cowboy, celebrul MARIO si cam atat mi-a venit in minte. Sper ca ti-am fost de folos.
Eu ti-as recomanda un costum de vampir.Iti trebuie colti foarte ascutiti din plastic daca nu ai nu e nimic sunt buni si de aceea de jeleu, o pelerina neagra lucioasa, pantofi negri si un costum negru.Machiaza-te cu alb pe fata si ai terminat.A sa nu uiam ca trebuie sa-ti faci parul in creasta!
Sper ca te-am ajutat! SUCCES!
Https://www.google.ro/......ps?/search cauta aici. Sau ai putea fi: https://www.google.ro/......ps?/search
Mai poti incerca si Tocilar, un costum de creion, Mos Craciun, Rege, Spion, O mare vedeta ( nu conteaza de unde ), Dinozaur, Intr-un animal, Omul din epoca de piatra, Mafiot, Bautor, Fantoma, Dovleac, Cersetor, etc... nu mai imi vin altele in minte
Un costum de clown se confectioneaza usor din panza in doua culori.Cauta imagini pe net.
Mikasa întreabă: