| Maria1300 a întrebat:

De ceva timp am observat ceva ciudat:incep sa imi pierd amintirile. Pur si simplu parca aproape tot s-a sters din mintea mea, pana si saptamana trecuta parca a fost acum 5 ani.Nu stiu, imi vine sa plang gandindu-ma la faptul ca nu mai imi amintesc nimic. Totul a inceput cam de vreo luna, din senin..Nu stiti ce as putea face? Sa iau ceva medicamente pentru memorie? Nu o luati va rog ca pe ceva stupid sad (Am 13 ani.)

Răspuns Câştigător
| Ionut58282856 a răspuns:

Pai s-ar putea sa fie de la stres, mergi la doctor si vezi in ce cabinet te trimite, avand in vedere ca ai 13 ani mergi cu parintii prima data dar nu e chiar obligatoriu. Dar cred ca e de la stres, ca esti nervos, poate esti instabil phihic dar nu asculta tot ce scriu eu aici ca poate nu e asa

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa uitam doar nu suntem roboti, eu sincer uit si ce am facut acum 2 zile dar acum o saptamana laughing Bine, poate fii o problema daca uiti absolut totul.Adica daca te intreaba cineva ce ai facut sa nu mai stii nimic.

| deadhoe a răspuns:

As vrea eu sa-mi pierd amintirile, pff

| UserNormal a răspuns:

Asa patesc si eu. o sa urmaresc postarea pentru raspuns

| Luha_Elena_Lavinia_1998 a răspuns:

Pentru început, vorbește cu părinții tăi, spune-le despre asta și spune-le că ai nevoie de ajutor.