| Veneficiis a întrebat:

De fiecare data cand incerc sa imi dresez cainele iar el tot nu intelege ce ii cer oricat as incerca sa il fac sa inteleaga si imi pierd rabdarea incep sa tip la el sa sa il...bat fara sa vreau de fapt asta... sau altfel spus am o criza de nervi si nu ma mai ot controla. stie cineva cum sa scap de acesti nervi si sa pot fii calma chiar daca el nu intelege si nu e atent?

8 răspunsuri:
| Veneficiis explică:

Sanduta nu te mai baga in seama

| Noonee a răspuns:

Pai eu zic sa te duci la psiholog. Nu mai da in caine happy

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Ma poti contacta.
anacocis04@yahoo.com.
Am sa iti explic pas cu pas. big grin

| Sănduțța a răspuns:

Păi, trebuie să te calmezi, iar în momentul în care începi să țipi la el trebuie să te gîndești: Este cam prostuț, dar va ajunge mare! Așa îmi stăpînesc furia mea pe cei mici! happy Dar dacă nu merge, va trebuie să îl dai la dresat profesionist. Succes!

| Veneficiis explică (pentru Sănduțța):

Are 1 an si 3-4 luni ( nu stiu sigur) l-am luat de pe strada pe la 6-7 luni dar am aflat dupa o saptamana ca fusese al altei persoane. si din cat mi-am dat seama acea persoana il tinea mai mult de "ornament", de "moda" sa zic asa. In fine, acum incercasem sa il invat sa nu se teama de cada si de apa ( prostia persoanel respective) dar imi pierdusem calmul cand incercase sa sara din cada si dupa ce i-am zis sa stea si i-am dat comanda "sezi" nu a vrut sa se aseze si a incercat iar sa sara (desi intrasem si eu cu el in cada) incepuse sa faca asa dupa ce dadusem drumul usor la apa si o pusesem la scurgere ca sa nu ajunga apa la el.

| Sănduțța a răspuns (pentru Veneficiis):

Ahh da! Eu am găsit doi cățeluși în spatele școlii mele. Am încercat să-i dresez. Fără nici un rost! Adică, în cel mai rău caz, ar trebui să-l duci la un profesionist! E cea mai bună metodă, sau mai caută pe net! Te asigur, vei găsi cîte ceva! happy

| RebecaBiersack a răspuns:

Huuaaaa...jesuse nu mai da in el frate!