| Bla1990 a întrebat:

^_^ Deci, este un baiat care e destul de simpatic... happy Treaba e ca de multe ori s-a comportrat ca si cum ma place foarte mult. Numai ca de multe ori, aud zvonuri cum ca i-ar placea de nu stiu cate alte fete si ca ar fi fost impreuna cu nu stiu cine sad Nu sunt sigura ca sunt adevarate, desi am onservat ca filtreaza cam cu oricine. Credeti ca mai merita sa il plac si eu? Si, cum as putea sa imi dau seama ca ma place sau nu mai mult decat alte fete? Funda happy

4 răspunsuri:
| AngelHugz a răspuns:

Am sa ma gandesc

| unconnected a răspuns:

Deci chiar nu merita.Am ajuns la concluzia ca si baietii pe care ii credeam diferiti sunt la fel ca ceilalti.
Si nu. nu merita sa-l mai placi(o sa fie destul de greu).Nu o sa te alegi cu nimic bun din asta, o sa ai doar de pierdut.
Daca te place cu adevarat, asta nu prea ai cum sa afli doar daca iti spune el asta.Si poate ca o sa te minta.El isi poate da seama ca tu il placi si face din asta o slabiciune.Chiar daca o sa ajungi sa stai cu el, nu o sa renunte la obiceiul lui de a flitra.
Poate ca ceea ce face el nu-s e poate numi flirt. Poate ca doar incearca sa fie dragut.Ai grija! Zvonurile pe care le-ai auzit pot sa fie false.Cineva caruia ii place de asemenea de el, vrea sa te induca in eroare. Documenteaza-te bine si doar de la persoane de incredere.

| Danieladaniiii a răspuns:

Sincer, si eu am fost pusa in aceeasi situatie, doar ca la mine problema este ca nu mi-l pot scoate din cap, si am incercat oricum, si nu il pot uita, dar mai bine sa nu il placi pentru ca la un moment dat iti va frange inima pentru ca asa sunt acesti baieti, unii, este cu una o zi -2 si dupa o paraseste, si merge la alta. Eu spun sa nu. Funda?

| nica00000 a răspuns:

Eram in aceeasi situatie, m-am lasat pacalita si timp de jumatate de an ma puteam gandeam doar la el, apoi mi-am dat seama de unele lucruri (toti patesc asa) si ma ranit foarte tare vreo luna plangeam in fiecare seara si nu voiam sa vad pe nimeni, trebuie sa fii atenta de cine te indragostesti fiindca doare foarte tare daca te dezamageste...