| bianca123009 a întrebat:

E o intrebare cam banala dar ce faceti?! Cel mai interesand raspuns dau funda.P.S. nu scrieti bine!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Stau si ma gandesc ce bine ar fi sa am o papusa de silicon cu 7.000€ in casa mea laughing merita pentru ca e ca si cum mi-as gasi jumatatea vietii mele si nu ma inseala deloc decat sa pierd banii pe cineva care nu merita, in ultima vreme se tot fac comenzi chiar daca e un pret mare asa se evita bolile de trasmitere sexuala, etc.

7 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

De-abia m-am trezit, iar acum am intrat puțin pe TPU să văd care sunt noutățile!
Astăzi va fi o zi cam încărcată pentru mine, dar sper să mă descurc! Peste câteva ore trebuie să mă pregătesc pentru o călătorie, deoarece am un spectacol în Onești!
Și nu știu, mai văd pe moment ce voi mai face!

| adrew a răspuns:

Imi doresc un laptop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! M-am trezit pe la 8 dimineata,am mâncat,am făcut puțină mișcare,iar acum, mă gândeam să-mi sun prietenii, poate ieșim să ne plimbăm cu bicicletele sau ceva amuzant, la un fotbal, ceva. O zi bună!

| zurick a răspuns:

Tocmai am aflat ca sora mea pleaca la niste prietene de ale ei, deci bucurie pentru mine.

| SimiAndra a răspuns:

Gatesc si vb cu un prieten prin sms. te pup

| Ewelyne a răspuns:

Păi sinceră să fiu nu mai pot de bine. laughing)) Mă gândeam să sun niște prietene să facem o mică, mare petrecere in pijamale... rolling on the floor)))

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Am terminat de dat cu ojă pe unghii, mâine încep serviciul!
Pa, pa.