| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

este vorba de colinde. De ce tiganii pe data de 24 decembrie vine cu Capra si nu pe 31 decembrie de atunci se sarbatoreste, tiganii incalca regula "Legea Sarbatoriilor". (Trebuia sa pun intrebarea pe 24 decembrie).

Răspuns Câştigător
| So0pY a răspuns:

Sa nu fim rasisti. ca nu suportam tiganii sau ungurii ce mama dracu nimeni nu ii suporta.
Tiganii merg cu captra, steaua, sorcova numai pentru bani adica voi vara chiar nu ati vazut nici un tigan la intersecti cu sorcova sau steaua laughing)) neau facut tara de ras dc vrei sa mergi ca orice om la munca in strainatate cine te intreaba din ce tara esti iti e rusine sa recunosti ca din Romania! asta e Romania fratilor adaptativa!
iar chestia de care zici cu legea sarbatorilor banuiesc ca ai vrut sa scrii despre traditia sarbatorilor.
apropo tiganii nu merg cu captra sau orice altceva de dragul traditiei merg pentru baniii! sa va intre in cap odata happy

3 răspunsuri:
| мαяdυк a răspuns:

Nu stiu cand se sarbatoreste capra si mai ales de ce se sarbatoreste dar stiu ca tiganii sunt niste jegosi care nu au ce cauta in tara asta.nici ei nici ungurii

| shawol a răspuns:

Tiganii vine cu capra pentru ca asa vrea ei

| godge a răspuns:

Ori nu respecta traditia si vor doar bani ori nu stiu traditia sau au o alte traditie.

Întrebări similare