XOXO este un termen care exprima afectiunea sau prietenia apropiata! de obicei se foloseste la sfarsitul unei scrisori, E-mail, mesaj etc.Dar X exprima un sarut iar O o imbratisare
XOXO!
X=kiss(sarut)
O=hugs(imbratisari)
Deci,XO inseamna hugs and kisses, in engleza.
Pupici si imbratisari. Cred ca de la serialul gossip girl vine.
http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/
Inseamna :
Kiss and hugs ( pupici si imbratisari), sper ca ti-am fost de folos. Fundita? :*
XO este un emoticon. Exprimă emoţia ''cu gura căscată'' de surpriză.
XO XO este aceeaşi emoţie de două ori sau accentuată.
Este doar o interjectie in exprimare.Se foloseste cind este o bucurie, deci are sens pozitiv.Si Mos Craciun o foloseste "XOXO(HOHO)" dar si in conversatiile tinerilor se intilneste! Apropo din alfabetul rusesc litera "X" se citeste "H". Fundita?
Daaaaaaaa
Nu este interjectie!
Exista doua tipuri de interjecti simple si compuse.
Exista interjecti care arata starea de spirit a persoanei care o foloseste.Am sa-ti dau cateva exemple de interjecti :,,of,uau,ioi,o,ie''.
Si cele produse de natura,de obiecte,, tic-tac,faş-faş''.
Parca vad un om care sta sub un copac se uita la peisajul nemaivazut si incepe,, ics o ics o ics o''.
Cand am vazut cati oameni a copiat pe primul care a spus prostia ca este o interjectie m-am ingrozit.
De ce trebuie sa prostesti si pe alti daca tu esti deja cum esti.
In ritmul asta o sa se inventeze limbajul de Messenger si totul o sa fie,, cf bine,st,afk,dnd, brb,***, xoxoxo''.Nu inteleg s-a inventat tastatura, trebuie decat sa apesi cateva butoane si sa trimiti mesaje la orice persoana de pe pamant si tie iti e lene sa trimiti si cuvintele integrale? Nu e deloc in regula.
Bun, acum pentru cei care vor sa comenteze la comentariul meu sa se certe cu DEX-ul nu cu mine, pentru ca in el nu apare asa ceva.