Buna!
-Sa te joci jocuri pe Pc
-Sa mai stai pe Hi5,Facebook
-Sa te uiti la Tv sau la un film pe Pc
-Sa citesti ceva
-Sa iti faci temele pe vacanta
-Sa te joci cu animalele(daca ai)
-Poti sa gatesti ceva(clatitte,budinca)
-Fa curat prin camera
-Fa lucruri cu care sati decorezi camera
-Ascula muzica telaxanta
-Fa aerobic
-Poti sa fugi 10/15 minute ca sa slabesti si sa te menti in forma
-S achemi prietenii la tine sau sa mergeti la un suc
-Seara cand e racoare plimbate cu prietenii sau singura si mai da o tura de alergat.
-Poti sa compui poezii,povesti
-Sunati prietenele
-Inventeaza un cantec si un dans
-Daca e cald mergi la piscina sau stai afara si bronzeazate
-Dute la cumparaturi
-Daca parintii iti permit du-te la mare,munte,castelul bran
-Cheamati prietenii/prietenele afara luati o sticla de apa fiecare si udativa din cap panan picioare
Funda?
Plimbari in parc, jocul pe calculator, televizor, prieteni, bere, parc de distractii, cluburi... tu alegi
Fa-ti un hoby mergi cu rolele plimba-te alearga inoata mai orce viata nu e plictisitoare trebuie doar sa stii sa o traiesti pop sper ca ti-am fost de folos funda
Buna.
Incearca sa gasesti cursuri extrascolare.
Adica du-te la inot, dansuri, handball, etc.
Poti gasi sute de activitati.
Sau poti sa citesti o carte, sa vezi un film, sa pictezi.
Pa-Pa!
Deseneaza,canta,danseaza,uitate la un film (comedie/horror), joaca Conquiztador , uitate pe pozele mai vechi cu tine.iti trezesc amintiri placute, citeste(o carte/reviste online.), joaca-te pe calculator...
Fa ceva chestii din material sau intra pe origami si incearca sa faci lucruri de acolo...
Sunt exact la fel ca tine, nu am ce face, ma plict zilnic, daca ma poate ajuta si pe mine cineva as fi recunoscator...
Ok mersi tuturor dar nu mai am nevoie am gasit o activitate ma duc la dansuri sportive cine vrea sa vina e in orasul buzau liceul pedagogic sala de sport sambata si duminica la 16:00 inca puteti veni
BlackBoyR01 întreabă:
DenyTPU întreabă: