| Maria1300 a întrebat:

In urma cu vreo 3 ani, m-am lasat de ore de chitara(am facut vreo 1-2ani ore), aveam vreo 10-11 ani cand am renuntat.Motivul pentru care am renuntat a fost ca s-a schimbat profesorul,iar eu sunt o persoana care nu se prea obisnuieste cu alti oameni, sunt antisociala(cam anonima de obicei, nu ma bag intre altii). De vreo 2 zile,ma bate mama la cap sa ma duc din nou de sambata asta... Inca mai am chitara in stare buna, dar eu as dori sa ma gandesc mai mult la scoala,practic orele alea erau o obosire totala pentru mine. Cum pot sa ii explic ca nu vreau? Pentru alte detalii, puneti intrebari si va raspund. FUNDA!

4 răspunsuri:
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Vorbește deschis cu mama ta și spune-i că nu te atrage chitara. Spune-i ce dorești să faci suplimentar, pe lângă școală: ce lucruri te atrag.

| rld0 a răspuns:

Pai daca nu vrei muzica orienteaza-te spre alt ceva. Poate ceva sport, ceva sa te atraga. Atata timp cat o activitate te oboseste cum spui acolo, nu e buna pentru tine. Alege o activitate care te relaxeaza. De exemplu eu am trecut prin mai multe sali de arte martiale, si mi-a prins bine, si inca mai practic. Ma relaxeaza.

| PaulPaul14 a răspuns:

Eu spun ca ar merita sa faci chitara, nu te axa numai pe scoala pentru ca o sa te simti destul de deprimata dupa o vreme, eu mi-am cumparat chitara recent si acum urmaresc sa imi cumpar si un Drawing Pad pentru a desena digital. Eu regret da nu m-am apucat mai devreme de ceva de genul chitara, desen, sport, etc.
Trebuie sa faci ceva al tau, sa stii sa canti muzica sau sa stii sa desenezi este ceva uimitor, personal, magic pentru ca majoritatea lumii nu face altceva decat sa se uite la seriale, filme, jocuri si sport. Sunt foarte putini oameni care isi mai dedica din timpul lor unei arte.
Ar trebui sa mergi la cursuri, sa stii sa canti la chitara o sa fie acel ceva al tau, ceva special pe care intr-o zi probabil o sa il impartasesti prietenilor apropiati pe o plaja in jurul unui foc de tabara. O sa fi tu cea care o sa cante acordurile placute langa marea linistita happy
Succes si lectura placuta pentru scoala

| Maria1300 explică (pentru PaulPaul14):

Este adevarat, dar eu cred ca totusi nu mi se potriveste chitara sau un alt instrument... Practic nu vreau muzica happy