Mie imi place foarte mult Adam Lambert, la ora actuala este cantaretul meu favorit. Vocea lui mi se pare exceptionala atat live cat si in studio.Nu pot procesa de ce nu a castigat American Idol, sincer, dar cred ca toti fanii lui stiu motivul.Sincer,imi place totul la Adam, adica nu am ceva care sa ma deranjeze, pentru ca el este el insusi, si consider ca toti ar trebui sa fim asa.Nu trebuie sa ne fie frica de cum ne privesc ceilalati daca suntem noi insine.Il admir pentru asta, il admir pentru ca nu-i pasa de ce zic ceilalti si este el insusi.Muzica lui transmite un mesaj, si este una dintre cele mai de treaba persoane din industria muzicala, cel putin asa am auzit.Are o personalitate aparte si este un artist desavarsit. Poti cere mai mult?
Phai mie imi place totul la Adam! nu am nicio pararede comportamentul lui de pe scena ca acum nu mai face toate chestile alea care le facea inainte pe scena!
AWAWAWWW.:x Pai mie imi place parul lui,ochii,infatisarea,corpul,faptul ca e inalt si se imbraca super,vocea lui,zambetul, privirea, imi place atunci cand rade, cand face glume, dar si cand are o fata serioasa.La mine lista e luuunga. Fetele, trimiteti-mi si mie id-ul vostru prin mesaj, astea care va place Adam Lambert:x
Bună . păi, mie cel mai mult îmi place vocea lui, și este super - extra - ultra drăguț . nu cred că sunt lucruri care să nu îmi placă. păcat că mulți nu apreciază adevăratul talent, și rar mai văd fani Adam pe aici . eh, asta e.
Adam e foarte talentat si asta e clar.in momentul in care imi place un interpret nu mai intereseaza absolut niciun aspect in legatura cu viata lui personala sau comportamentul lui.tot ce ma intereseaza este sa isi faca treaba bine in doua locuri:in studio si pe scena!
Crede-ma ca nu exista nici un lucru care sa nu.mi placa la Adam Mi se pare cea mai draguta persoana din lume A facut multe acte de caritate iar vocea lui e divina plus ca a fost desemnat Cel mai simpatic star de pe twitter(la felul cum le vorbeste glambarilor)
P.S. Daca vrei sa stii mai multe despre Adam cauta pe we♥it : adam's facts(la sectiunea albume) o sa afli multe lucruri funny despre Adam
Este modelul meu #1 in viata! Muzica lui transmite mesaje incredibil de adevarate care m-au ajutat foarte mult sincer! Adam pur si simplu este un soare acoperit cu sclipici care m-a luat de pe marginea prapastiei.Imi place ca este foarte hotarat si stie ce vrea, ca in orice situatie este el insusi, imi place stilul lui vestimentar, atentia pe care o acorda fanilor sai, etc. Oameni ca el sunt rari pe lume! Iar despre American Idol....Kris Allen nu are la fel de mult succes ca Adam.Acum straluceste adevaratul castigator! Love u 4ever, Adam!
Davyduchiha2001 întreabă: