| Adinutza10 a întrebat:

Hey TPU
La iarna inainte va veni mama mea din Italia pe care n-am vazut-o de 2 ani imi dati si mie cateva idei pentru o surpriza placuta FUNDA!

P. S. am 10 ani si stiu sa fac briose, prajituri. etc

Răspuns Câştigător
| andreuta88 a răspuns:

Foarte frumos din partea ta ca vrei sa ii pregatesti o surpriza mamei tale.cred ca ea ar fi bucuroasa de or ce i-ai oferi.find ca ea stie ca o iubesti si daca vrei sa ii faci o surpriza ii poti face o briosica sau prajiturica pe care sa scrie "bine ai venit mami!" sau "te iubesc mami" sper ca te-a ajutat sfatul meu

3 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Pai nu e neaparat sa o intampini regeste. Important e ca pe perioada in care sta aici (daca sta doar temporar) sa nu ii lipseasca nimic si sa incerci sa te ocupi tu de toate. Arata-i atasamentul tau fata de ea.

| JoJo a răspuns:

Cred ca orice surpriza i-ai face ar fi pentru ea cel mai mununat lucru, e de ajuns si sa te vada ca sa se bucure foarte mult!happy Poti sa-i pregatesti o prajitura si o floare, sau poate o felicitare scrisa de tine, de bun venit! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of vai ce trist imi este foarte mare tristete de tine sa nu iti vezi mama 2 ani off ce tragic. Incearca sa cumperi niste baloane le insiri cu o ata cu ceva si cam asa ii desenezi niste inimioare ceva daca ai calificative foarte bune la scoala e foarte bine o vei bucura foarte mult si tot asa. Sper ca am putut sa te ajut!