| mafychokko05 a întrebat:

luni vrem eu si familia mea sa vizitam manastirea prislop. eu am 13 ani si am inteles ca femeile trebuie sa poarte neaparat fuste ca daca nu nu te lasa sa intri nici macar in curtea manastirii. eu fiind copil trebuie sa port fusta?(ma refer la o fusta lunga)-eu am fust numai mini si nu pot sa iau asa ceva. daca imi iau o pereche de pantaloni de blugi negri merge?(as vrea raspunsuri din proprie experienta)

Răspuns Câştigător
| FloriiHoran a răspuns:

Deci nu are nimic dca te duci cu blugi! Pt ca oricum ai 13 ani asa ca nu conteaza...happySi eu am fost la manastire si am avut blugi...nu am fost niciodata cu fusta si nu mi s-a intamplat nimicwinkingIar fusta LUNGA char nu este neaparat nevoiebig grin

11 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Si daca imbraci, pentru juma' de ora, o fusta ceva mai lunga, ce are? La 13 ani nu mai esti copil, esti o domnisoara in toata regula si trebuie sa accepti niste convenientze. Nu poti merge la manastire, ca femeie in devenire, imbracata in pantaloni! E ca si cum te-ai duce la un spectacol de opera in costum de baie! Incearca sa te imbraci cu o fusta mai lunga. Nu o sa te doara!

| DianaBlajovan a răspuns (pentru noktambul):

Nu suntem în America, și vezi că în România dcă ai 14 ani sau mai puți ești copil deși la 14 ești și adolescent.

| WeeD a răspuns:

Da tu vrei sa intii acolo in chiloti?

| RaLuCa_7165 a răspuns:

Tu ai spus ca femeile nu copii tu nu esti inca femeie deci prin urmare nu este strict necesar sa mergi imbracata in fusta, dar daca iti face placere este alegerea ta. Oricum cred ca poti sa-ti iei niste blugi devreme ce nu sunt foarte extravaganti.pup si sper ca te-am ajutat:*

| klimt a răspuns:

Trebuie sa porti neaparat fusta, dar nu mini, nu te vor lasa asa sa intri, regulile acestei manastiri sunt foarte stricte, iar daca nu ai asa ceva, vei primi o fusta la intrare pe care la intoarcere o vei da inapoi! Crede-ma am fost de multe ori la Manastirea Prislop!

| măcheamăăăî a răspuns:

Nu te lasa farafusta lunga, iti spun sigur. Daca nu te duci cu fusta lunga iti dau ei de acolo o carpa s-o pui pe tine, chiar daca ai ablugi. Sper ca te-am ajutat.O zi buna!

| Alecsandraa29 a răspuns:

Da.am fost si eu la acea manastire si poti sa mergi cu blugiwinking...

| AndreeaMaria5627 a răspuns:

Crede-ma nu merge

| anamaryya_9939 a răspuns:

Pai am fost si eu la o manastire unde nu aveai voie fara fusta lunga apropo si eu am 13 ani dar nu conteaza varsta. la aceea manastire mi s-a spus ca fetele nu au voie sa intre intr-o manastire/biserica fara fusta sau fara batic. deci te sfatuiesc sa iti iei fusta pana sub genunchi si un batic pe cap prins sub barba.

| hunter2010 a răspuns:

Am fost la manastirea acolo cu prietena era in blugi dar nu a zis nimeni nimic

| alexandra_5694 a răspuns:

Nu trebuie sa porti fusta pentru ca eu stau aproape de manastirea prislop