| Erika11 a întrebat:

M-am hotarat sa incep un canal de gaming.

In primul rand am nevoie de un nume... sa fie scurt si simplu. Sa stiti ca sunt fata, dar nu stiu daca asta ar trebui sa apara in nume... pentru ca uni vor spune din prima "Nu are rost nici sa ma uit.". Asa ca as vrea ceva care sa evidentieze faptul ca joc(jocuri) si ca o fac din placere si pentru distractie. Sau daca gasiti un nume cu "girl" care sa sune foarte bine.

Voi juca pentru inceput minecraft, dar voi mai filma si alte jocuri (lol, poate wot etc.).

Orice sfat(ce sa filmez?, relaxata/serioasa?, cum sa adun subscriberi la inceput etc.)ma ajuta foarte mult!

3 răspunsuri:
| cecilia123 a răspuns:

Bună.

În legătură cu numele îţi poţi pune numele tău şi să adaugi '' YTB '' sau numele tău şi '' Gaming'' nu prea ştiu.

Ai putea să filmezi minecraft (spun asta pentru că şi mie îmi place) celelalte jocuri nu le joc,dar bineînţeles că nu poţi face doar minecraft, altfel abonaţii tăi se vor plictisi, te sfătuiesc să faci mai multe jocuri sau să faci un sondaj pe strawpool (nu ştiu dacă am scris bine) de exemplu şi îţi mai întrebi şi prietenii.

Trebuie să fii tu însuţi, asta te va ajuta, dar să nu fii prea serioasă şi nici prea relaxată.

Poţo aduna abonaţi mai întâi spunându-le prietenilor, poţi ruga youtuber-ii mai mari să îţi fac reclamă (nu foarte mari deoarece aceia nu îţi vor face) sau să foloseşti generator dacă spui ca te ajută: http://likeme-likeyou.com

Dacă nu şti să foloseşti generatorul, caută tutoriale, vei primii numai abonaţii, like-uri etc. români/române adică de la români.

Sper că te-am ajutat.O zi bună :-h

| DarkMan21 a răspuns:

Iti sugerez sa nu nu-i bagi in seama pe cei care spun ca fetele nu ar trebui sa joace jocuri...
In primul rand, eu cred ca ar trebui sa fi relaxata sa fi spontana, daca se poate sa te filmezi atunci cand joci deoarece publicului le place fazele amuzante.
In al doiela rand, numele trebuie sa fie ceava care sa te reprezinte.
(PS:Incearca Fallout3, Mass Effect 3 si The Darckness.)

| Joaca_Andrei_1998 a răspuns:

In primul rand, nume frumos ar fi; erika joaca sau erika gaming, la num scuze dar nu prea te pot ajuta.

fi tu insuti cand filmezi, nu copia de la altcineva si filmeaza jocuri cat mai noi ca sa aduni subscribe-uri

sper ca am fost de folos happy