Ca si MaGdYmAgDy iti recomand http://www.spectrulrealitatii.ro/,e interesant,si eu citeam de plictiseala, dar am inceput sa visez tot felul de ciudatenii[nu ma speriam dar ma durea capul]. Intr-o zi, am citit vreo 4 pobesti din alea,de plictiseala, eram singura acasa si totusi auzeam din subconstientul meu tot felul de voci,mi se parea ca ma strica nu stiu cine... Faza cu jocurile,la mine e dusa demult. Am descarcat tot ce eraposibil "la moda" pe vara si am jucat de mi-am stricat ochii si mi-am facut si placa video varza! Am incercat sa ma uit la seriale din astea gen Grey; s anatomy,house md,lost,etc pana m-am plictisit. Facebook-ul deja mi s-a luat de el, eu nu ti-l recomand, iti da si dependenta si nu e informativ.Intr-a 8a m-am apucat de citit de plictiseala, si mi-a placut.Nu citeam carti filosofice,doar interesante care sa ma reprezinte, gen Alchimistul, Matase frantuzeasca sau de ce nu si romane de dragoste.Suna penibil,stiu, cine mai citeste azi carti? Continuam.Ti-as recomanda anti plictiseala desenatul, pe mine ma relaxeaza.Cand sunt plictisita la maxim [ca acum] descarc muzica de pe net si mi-o pun ep telefon.[ca si cocalarii] dat barima am tonuri de apel la moda.Lasa calculatorul,strica ochii si faci bube pe degete de la tastat,foloseste telecomanda de plictiseala,uite-te la iubire interzisa sau cartoon network. p.s. Pe vremea asta,eu n-am iesi in parc cu prietenele doar de dragul plictiselii, stai in casa si croseteaza, imi timiti prin posta sosetute!
Spectrul realitatii.ro
nu garantez ca-ti vor placea toate, caci la fel ca pe TPU, oricine isi poate face cont si posta orice poveste, dar se pot da note!
Ai incercat fantoma din sala de sport sau fetita aia care isi bantuie parintii si arunk cu oale dupa ei prin casa?