In primul rand nu suntem detectivi, nu stam sa cautam persoane. Daca zici ca iti e prietena, sigur o sa poti da tu de ea mai repede decat daca am incerca noi (nu vad totusi de ce ar incerca cineva). In al doilea rand, faptul ca ea are un lucru al tau si tu il vrei inapoi, asta te priveste mai mult pe tine. Nici daca am da de acea persoana, nu suntem in masura sa incepem sa tragem de ea sa iti dea lucrul inapoi. Nu stiu ce anume doresti sau cum doresti sa fi ajutata. Cum ai putut sa ii dai acel lucru, la fel poti sa mergi la ea si sa il ceri inapoi, nu? Nu o sa stea nimeni sa caute persoane necunoscute. Si inca ceva, nu mai da numele si adresele persoanelor, ca nu cred ca tie ti-ar place sa iti dea cineva numele si adresa pe un site unde intra o multime de persoane.
Ea probabil vrea sa ii facem rost de datele ei de contact. Poti afla multe de pe google. Poti afla foarte simplu la ce scoala a fost si la ce liceu a intrat sau la ce liceu a fost de pe edu sau ceva de genu unde sunt afisate rezultatele la bac / capacitate. O poti cauta dupa nume nu doar pe Facebook ci si pe alte retele de socializare unde poate avea la date de contact si un numar de telefon, un id de mess ceva. Daca gasesti o adresa de e-mail care nu o mai foloseste poti da search la adresa respectiva pe google si iti vor aparea conturile mai vechi facute cu adresa respectiva pe site-uri chiar si TPU de unde poate vei gasi o adresa mai noua.
Nu cred ca poate fi vorba de o persoana care a dat bac-ul curand. Persoana care ne-a scris, si-a dat si ea numele real si cred ca 1979 e si anul nasterii ei. Deci vorbim de o persoana de varsta medie asa ca nu cred ca prietena ei are 20 de ani. Apoi, daca ea nu are id-ul ei sau contul de fb, nu stiu cu ce o poate ajuta google-ul.
Va rog sa ma scuzati pentru aceasta intrebare fiica mea de 12 ani isi cauta prietena si cum ea nu are cont pe TPU s-a folosit de al meu. A aflat de acest site de la prieteni de pe facebook.O sa sterg intrebrea pentru a numai afla nimeni adresa si numele persoanei respective.
Daca ai pile la politie esti rezolvata.pui pe cineva sa verifice care lucreaza acolo