| Madaliinaaa a întrebat:

mai de mult, a fost un film pe Pro Tv parca.Se numea "Cliczapand prin viata". Era vorba despre un om care a cumparat o telecomanda si cu ea isi controla viata.Cine poata sa imi povesteasca si mie finalul, sa lase un mesaj cu id lor, sau sa imi spuna chiar de aici.Nu am mai vazut filmul de la partea cand se trezise el si era gras, si sotia lui era casatorita cu altul.Multumesc.happyDau fundita.

Răspuns Câştigător
| gravitatie21 a răspuns:

Filmul se numeste "click" telecomanda continua sa"deruleze inainte" toate situatiile plictisitoare/triste fara aprobul lui.in final toata viata lui se scurge fara ca el sa fi luat vreo decizie, telecomanda este "nereturnabila" in final "moartea" il simpatizeaza si ii ofera o noua sansa,il trimite inapoi in timp in momentul cand acesta vine acasa cu telecomanda de la magazin, de data asta telecomanda este "returnabila" si el alege sa scape de ea invatand ca trebuie sa te bucuri si de nimicurile vietii // ar trebui sa vezi filmul, finalul e heartbreakin spre deosebire de umorul continuu de la inceputbig grin

2 răspunsuri:
| cacatu_5110 a răspuns:

Dupa sau mai intamplat inca ceva ce imi scapa si s-a trezit in magazin pe patul de il probase pentru cateva secunde inainte sa cumpere telecomanda,., a fost bucuros s-a intors la familia sa iar in bucatarie a gasit telecomanda cu un bilet de la... imi scapa numele,, care ii spune ca este sigur ca de data asta o va folosi cu cap

| cacatu_5110 a răspuns:

Am uitat sa spun ca el arunca telecomanda la gunoi,, nemaipasandul de ea