| TriXeE a întrebat:

nu pot intra pe mess scriu idiu si parola si imi apare:

We can't sing you in to Yahoo Messenger.There might be a problem with your Internet connection.Make sure your computer is connected to the Internet.Clik Troubleshoot to being a series of tests to try to diagnose the connection problem. Apoi am intrat pe net si am scris pe google yahoo messenger online am intrat am scris emailu si parola si mi-a aparut: You will not be able to sign in to Yahoo! services unless you provide the requested information on this form. This information will help you reset your password in case you ever forget it.

Ce se intampla? fundaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| eucumine010 a răspuns:

Sunt serverele cazute. Asteapta pana isi revin.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Messu a intrat in greva se pare,nici mie nu mi merge, ori circula vre un virus gras ori problema e direct de la sursa[de la ei], poate schimba ceva la mess

| Cosminutzz22 a răspuns:

Corect eucumine010 are dreptate sunt serverele cazute mai cad cateodata astepta pana isi revin

| AlexCrb a răspuns:

A picat loginul pe US al yahoo. O sa revina in curand. Poti sa il folosesti din mail sau de pe telefon fara probleme.

| dotcube a răspuns:

Incearca sa intri la connection preferences[e sus acolo la messenger] si selecteaza connect via proxy server iar apoi bifeaza http proxy,in mod normal ar trebui sa mearga happy

| FallenDemon a răspuns:

Au picat serverele nu-ti face griji si-au revenit happy

| Elektro a răspuns:

Deci nu sunt singurul caruia nu ii merge...credeam ca e de la mine laughing

| anonim4565 a răspuns:

Pai reseteaza parola

| Claudiu_Piesciuc_1996 a răspuns:

Dezinstaleaza antivirusul apoi intra in control panel si intra in firewal protect si da off

| LifeSTOPx3 a răspuns:

Pai nu esti conectata la net sau nu ai semnal. asteapta sa treaca vantu si zapezilea astea ca nici la mine nu merge :[.