| BellaVampire a întrebat:

Hey TPU!
Peste cateva zile va fi spectacol de Craciun, iar eu voi canta melodia lui Adele "Rolling in the deep".
Problema cea mare este ca NU STIU CU CE SA MA IMBRAC!
Am nevoie urgenta de niste idei!(nu foarte costisitoare...)
FUNDA
+
VOT

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Avand in vedere ca e frig si noi nu stim unde se tine, adica locatia daca este afara sau intr-o sala, oricum ar fi iti recomand o pereche de blugi negri stramti pe picior, sau niste colanti dar mai grosi, o bluza cumva mai inspre gri in colturile si la gatul bluzei sa aiba acel "colier" aplicat pe bluza, o geaca din imitatie din piele, si in picioare ori iti iei niste bocanci negri cu tinte, ori iti iei vesnicele UGG-uri. De par iti zic sa ti-l indrepti, sa il prinzi intr-o coada sus de tot ca sa para ca ai mai mult par, si sa acoperi motul de par cu o suvita de a ta, sau il poti lasa pur si simplu drept pe spate sau ar mai merge niste onduleuri foarte fine si mari la baza parului. Ca si accesorii, nimic pe cap, inele iti poti permite unul mare pe mana cu care tii microfonul, oja sa nu fie prea stridenta, iti poti face un french, un ceas ar merge, dar fara bratari, si la gat nimic avand in vedere ca ai avea bluza aceea. Cercei te sfatuiesc unii micuti, care sa nu sclipeasca prea tare, dar sa fie asa de efect. Ceva pe lobul urechii, simplu si micut. Si cam asta! Sper ca iti place ce am zis aici. Bafta la concurs, sa ii bati pe toti!

6 răspunsuri:
| TheBestAndreea98 a răspuns:

Mult Mult Succes sa ai ...colanti o bluza gen scurta in fata si lunga in spate am vazut modele cu fundita niste cizmulite ...nu e neaparat sa iti iei geaca in caz ca e afara spectacolu pentru ca nu vei sta mult pe scena. Vocea interioara conteaza cel mai mult prezenta ta acolo si sentimentul pe care il inspirii oamenilor cantand acea melodie sa dai tot cei mai bun din tine happy

| BellaVampire explică:

Specatcolul va fi intr-o sala. Maine trebuie sa-mi iau neaparat ceva si ma gandeam la o rochie potrivita, neagra. In nici un caz blugi/colanti!
Cu imagini ma puteti ajuta?

| BellaVampire explică:

Adica stiti magazine prin Focsani (in afara de Carrefour).

| NeverSayNowXD a răspuns:

O fusta nu prea lunga dar nici prea scurta, cum a zis si axyutza167, o camasa alba, ciorapi negri dinaceia mai transparenti(stii la ce ma refer), si niste tocuri dar nu foarte inalte, negre big grin
Funda?

| CiprianAndronache a răspuns:

Poți să te îmbraci exact ca Adele, la fel cum este ea în videoclipul pe care îl vei cânta, asta dacă ți se asortează o asemenea ținută. Sau, recomandarea mea sinceră, îmbracă-te pe stilul tău, cum te simți tu confortabil, deoarece lumea trebuie să te perceapă așa cum ești tu, nu o falsă! Cius

| Axy0212 a răspuns:

Pai... Iti poti lua o fusta, nu prea lunga, nu prea surta, iar pe dedesubt, egari negri, lungi. Sus iti poti lua o maleta, iar pe deasupra o vesta de lana, sau ceva... Nu stiu sigur daca te va ajuta. daca da, funda?