| Maria1300 a întrebat:

Probabil peste cateva saptamani ma voi muta intr-un alt apartament, dar am o problema :am vreo 5 saci cu jucarii de a mele. Nu as vrea sa le arunc sau sa le dau pentru ca fiecare imi aduce aminte de ceva,cineva, etc. Ideea e ca unde ma voi muta nu va fi spatiu pentru ca sa imi pun si acele jucarii. Aveti idei ce sa fac?

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Una din cele mai frumoase zile de cand eram copil a fost cand o adolescenta din vecini a renuntat la jucariile sale, caci considera ca a crescut suficient ca sa se mai joace cu ele, si mi le-a dat mie si surorii mele. Au fost multe, doar de cateva imi aduc aminte, insa ziua aceea a fost una exceptionala, de neuitat. Fa si tu cuiva, sau la mai multi, ca poti cu cinci saci, o zi la fel de frumoasa, a carei bucurie sa nu o uite cit vor trai ei.

| Bondarel99 a răspuns:

Stiu ca e greu sa te desparti de ele dar tu nu trebuie sa te atasezi de lucruri ci de oameni si amintiri. Iar daca ne gandim mai bine si jucariile alea tot amintiri reprezinta pentru tine. Daca nu iti folosesc niste lucruri, de ce sa le mai pastrezi? Nu crezi ca te vei simti mai bine stiind ca ai facut o fapta buna si ca cineva se va bucura de ele in loc sa zaca intr-o camera?

| Samariteanul a răspuns:

S le duci la tara sau la o prietena care te intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti dona unor copii saraci. Sunt copii care si-ar dori o jucarie si nu au... Bine, poate vina este si a parintilor lor. Nu toti copiii sunt asa norocosi ca tine. Dar gandeste-te ca DAR din DAR, se face RAI.

| GabrielGL a răspuns:

Doneazale la copii mai putin norocosi