| yupiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Hey TPU...stie cineva ce poti face pentru ca e iarna si sunt racita. orice dar sa nu fie jocuri pe calculator ca nu prea am timp cand e scoala

Răspuns Câştigător
| purplerainbow a răspuns:

Buna! Pai ca sa te mai relaxezi si sa nu faci efort in timpul scolii, pti sa asculti muzica, sa te uiti la un film, sa citesti o carte, iar daca tot o citesti poate sa fie una pentru scoala, poti sa incerci s desenezi daca ai talent la desen, sa te uiti la tv, sa inviti o prietena la tine ca sa va distrati si multe altele. Daca esti racita nu inseamna a nu poti sa faci lucruri interesante si distractive. Chiar poti inventa daca cumva ai vreo sora sau vreun frate, jocuri impreuna cu ei, sau daca nu ai, poti a faci acest lucru cu prietenele tale cele mai bune. Sper ca te-am ajutat putin, asa am facut si eu si chiar e distracti sa inventezi jocuri noi.

3 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Sa inveti pentru scoala, citesti, faci exercitii la mate.

| sergiu a răspuns:

Cheama-ti acasa niste prieteni cu sistemul imunitar dezvoltat si da-ti o seara de Monopoly sau alte jocuri impreunabatting eyelashes

| Luiza_3305 a răspuns:

Uita-te la un serial pe care il poti descarca de pe net.Depinde cati ani ai, dar sigur poti gasi ceva pe placul tau si apoi iti poti convinge si prietenele happy O sa aveti ce povesti in fiecare zi.

Te pup :*