| XxPlayeRxX007 a întrebat:

Hey,TPU! Stie cineva de unde pot lua imagini amuzante sau cu mesaje de pus pe Facebook?

Răspuns Câştigător
| anname96 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search iit plac si astea!:*

5 răspunsuri:
| Petrea_Gabriel_Danyel_1998 a răspuns:

Hey, poti lua de pe DUMB FAIL.com...
Funda?

| ingerashmyk a răspuns:

O fată şi un tip circulau cu viteza de 100 km/h pe o motocicletă.
Fata: Mai încet, mi-e frică.
Tipul: Nu, este distractiv.
Fata: Nu nu este, te rog! E atât de înfricoşător.
Tipul: Atunci spune-mi că mă iubeşti.
... Fata: Te iubesc, încetineşte.
Tipul: Acum, îmbrăţişează-mă cât poţi tu de tare
* Ea l-a îmbrăţişat *
Tipul: Poţi să-mi scoţi casca şi pune-o pe tine, mă deranjează.
A doua zi, în ziar: "O motocicletă s-a izbit într-o clădire din cauză că a rămas fără frâne.
Două persoane au fost în accident, dar numai una a supravieţuit."
Adevărul era că la jumatatea dumului tipul si-a dat seama că motocicleta nu mai frânează, dar el nu a vrut ca fata să ştie.
În schimb, i-a cerut o îmbrăţişare şi să-i spună că îl iubeşte o ultima dată.
Apoi, el i-a cedat casca, astfel încât ea va trăi,
chiar dacă aceasta însemna că el va muri.

"Viata-i scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi"

O fată a întrebat un băiat: Mă vrei? Şi el a spus nu. Crezi că sunt
drăguţa? şi el a spus nu. Sunt în inima ta? Şi el a spus nu. Dacă aş muri, ai plange pentru mine? şi a spus el di nou nu. Fata trista a avansat pentru a merge acasă, dar el a apucat braţul ei şi a spus:
Nu te vreau, te iubesc;
Nu cred că eşti destul de draguta, cred că eşti minunata;
nu eşti în inima mea, esti ini...ma mea;
nu as plânge pentru tine, as muri pentru tine.

Astăzi la miezul nopţii, vei realiza cine te iubeste. Ceva bun se va
întâmpla cu tine mâine între 15 şi 16 în după-amiaza. Indiferent unde vă aflaţi: pe Internet,
la şcoală, la locul de muncă. dar dacă te rupe acest lant vei avea ghinion în relatii de zece ani, astfel. publica acest mesaj pe buletinul de bordla douăzeci de oameni şi apoi apăsaţi tasta F9... Veţi vedea prima literă a băiatului sau a fetei care te iubeşte.

Era odata o fata oarba si s-a izolat de toti si toate nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul-Nu ma voi casatori daca nu pot vedea.La ceva timp, pentru fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb -"Nu ma pot casatori cu un orb. a spus fata si s-a intors sa plece Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe Facebook si scrii Demotival sau Hohote de ras... Sper ca te-am ajutat. big grin Dai copy paste sau o distribui la tine.

| DanielaGroza a răspuns:

Rasul este sanatos, este foarte amuzant. FUNDA?