| CatsKittens a întrebat:

stiti cand eram mica am fost in Padurea Hoia Baciu si am vazut o batrana intr-o cabana..nu am intrat acolo pentru ca imi era frica, dar in geam se vedeau cruci...si chestii de genul(aveam 11 ani)...adica,intrebaarea mea este cum pot deveni o fiinta magica? Si nu va bateti joc de mine, sau chestii de genul! Pentru ca stiu ca sunt adevarate! Si apropo, ma 19 ani!

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

La 19 ani ar trebui sa-ti zburde mintea la baieti, sex, distractie etc tu la ce te gandesti? La basme laughing Ar fi timpul sa te maturizezi! Si apropo chestii de acest gen sunt inventate pentru basme si desene animate pentru copii, ele NU EXISTA!

| SilentRain a răspuns:

Troll lvl 5, slab de tot :p

| minrest a răspuns:

Hai ma, nu mai face glume din astea. Nu e nici o cabana acolo. M-a luat cu frig... Spune-mi ca ai glumit.

| CatsKittens explică (pentru minrest):

Nu am glumit, chiar am vazut-o! Era o cabana foarte, dar foarte mica, si era o batranica foarte scundala geam.si inauntru era decorat cu cruci, cranii si oase agatate! Vorbesc serios! Ma fost acolo la bunica mea din Transilvania in vizita, si dupa am auzit zvonuri despre padurea Hoia Baciu, si am mers acolo, iar dupa ceva timp am vazut cabana!

| minrest a răspuns (pentru CatsKittens):

Draga Cats, vrei sa fi o fiinta magica, asta e bine, inseamna ca esti ambitioasa. Imi plac oamenii cu ambitii mari. Ambitiile mici sunt inutile; chiar daca realizezi ambitia mica, nu castigi de fapt nimic. Dar DE CE vrei sa practici magia?
Vrei sa ii manevrezi pe altii, dupa reguli pe care ei nu le inteleg; sau vrei sa faci lucruri mari, care par imposibile?

| Sn4k3 a răspuns:

''O fiinta magica'' laughing? La 19 ani, daca intr-adevar chiar ai, nu cred ca e prea sanatos sa crezi asa mult in chestiile astea, mai pusesei vreo 2-3 intrebari de genul

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Sn4k3):

Las' ca mai sunt si alti la 60-70 care pupa mortaciuni, crezand ca au puteri magice rolling on the floor

| Sn4k3 a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Adevarat, o sa se duca rasa umana de rapa daca mai sunt multi din astia laughing

| PumpkinDoll a răspuns:

Ia niste LSD

| AndreiWeisz a răspuns:

Spune-i lu' mama ta sa te duca la psihiatru ca ai luat-o pe ulei.

Întrebări similare