| TeREe a întrebat:

stiu ca suna cam stupid intrebarea dar vreau sa imi pun o prietena ca administratoare la o pagina si nu stiu cum s-o fac ajutor funda pentru cel care imi spune ce sa fac si voi putea

Răspuns Câştigător
| MaryCriss124 a răspuns:

In primul rand, prietena ta trebuie sa dea like la pagina, iar apoi o sa-ti apara notificatea si o sa apesi pe ea, dupa aceea o sa-ti apara o casuta in dreapta in care scrie "make admin" si apesi in dreptul numelui prietenei tale.La sfarsit o sa te puna sa iti scrii parola si gata.Prietena ta trebuie doar sa accepte cererea. Sper ca ti-am fost de ajutor.happy

4 răspunsuri:
| Yoana3 a răspuns:

Cum se numeste pagina?big grin

| TeREe explică (pentru Yoana3):

:: Pentru VoiI :X

| WR104 a răspuns:

Poti intreba pe cineva pe TPU sau pe un site asemanator si cineva o sa iti raspunda, succes!

| WeaponGirl a răspuns:

Intrii pe pagina, sus in bara ai "editeaza pagina", dai acolo, dupa la "roluri administratori", si acolo iti apara sa bagi o adresa de e-mail sau sa scrii numele unui admin nou, dar ai grija, nu o pune manager, selecteaza acolo sa fie Content creator, ca daca o pui manager o sa aiba acelasi drepturi ca si tine, si o sa poata sa te stearga de pe propiul tau cont! Tu sa fi singura manager la pagina, sa poti adauga si sterge admine, doar tu!