Este logic, avand in vedere ca te tot uiti la aceasta emisiune creierul tau preia acele informatii si automat iti este frica. am patit-o si eu trebuie sa iti impui ca acel reportaj este fals si ca de fapt este doar in imaginatia ta... si sfat incearca ca dupa ce te uiti la acea emisiune sa te uiti si la ceva mai placut
Uita-te si tu la altceva, un film de comedie.Filmele,muzica iti influenteaza starea de spirit pe care o ai. Mi s-a intamplat ce spui tu aici.pa
Mda si miee mi s. a intamplat si ma gandeam ca nu are ce sa mi se intample si ca totul este in mintea mea. Apoi ca sa fiu ma sigura aprindeam lumina si ma uitam pe nikelodean))
Si eu am patit ceva asemanator... ma uitam in fiecare sera la o emisiune:,, nu stiam ca sunt insarcinata''. si erau femei care aveau diferite simptome de femeie insarcinata, dar le puneau pe seama altor boli si pana la urma ajungeau sa nasca in wc sau sa afle in ultimul moment ca sunt insarcinate si ca urmeaza sa nasca. si de atunci am inceput si eu sa cred ca sunt insarcinata. ma gandeam ca am simptome asemanatoare cu ale lor...
Ps:amuzant este ca sunt virgina )
Inteleg ce vrei sa spuneti dar am incetat sa ma uit si stiu ca nu e adevarat si ca e o mare prostie dar instinctul
Nu te mai uita la emisiune si crede-ma este imposibil ca cineva sa fie cu adevarat in spatele tau
1- nu te mai uita la emisiunea aceasta( mdah eu am patit le fel dupa ce m-am uitat )
2- ocupati timpul cu ceva distracti:;-)
BAFTA!