| AddeSweetLove a întrebat:

Hey TPU.
Sunteti de acord sa se legalizeze Marijuana?:-s.:* happy

Răspuns Câştigător
| Ddiana90 a răspuns:

Euuuuuuuuuuu >:X:X:X:X:X Cum sa nu fiu de acord, laughing)

34 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești de acord cu moartea albă?
Pa, pa.

| Ddiana90 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nu iti da moartea alba, iti da vise frumoase,
Dar nha tu nu ai cum sa intelegi asa ceva...e prea mult pentru voi...

Răspuns utilizator avertizat
| Xtadelo a răspuns (pentru Ddiana90):

Dar tu? ai habar ce e aia marijuana? laughing rolling eyes

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Ddiana90):

Bună.
Tu trăiești clipa, eu trăiesc viața!
Pa, pa.

| Ddiana90 a răspuns (pentru Xtadelo):

Nu.
explica-mi

| Ddiana90 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Tot in groapa ajungi si tu stai linistita
eu macar imi traiesc clipa cum stiu eu cel mai bine, dar tu nu prea vad cum iti intraiesti viata.
Stii ce rol are viata,te nasti pentru a aspira fiecare moment din plin in admosfera de ras,nu prea vad ce ar putea fi mai distractiv decat sa bagi un joint cu prietenii in oras,la o terasa,acasa la un film comedie etc,voi sunteti prea tristi, ar fi fost bun si pentru voi ca va relaxeaza.
asculta http://www.youtube.com/watch?v=Wa5B22KAkEk

| positivity a răspuns:

Nu. Mi se pare o tâmpenie, care face mai mult rău decât bine.

| Azµre a răspuns (pentru AddeSweetLove):

Tinerii care au inceput sa consume marijuana in timpul liceului sunt predispusi la psihoze dupa varsta de 20 de ani, avertizeaza cercetatorii. Simptomele cele mai frecvente sunt halucinatiile, iluziile si negativismul.

Adolescentii care consuma in mod regulat marijuana sunt de doua ori mai predispusi la psihoze. Probleme mentale persista la cei care continua sa consume, in comparatie cu cei care se opresc la un moment dat, conform unui studiu realizat la nivel international.

Zi-mi câți ani ai? Zi-mi cu ce drept vii tu să te adresezi nouă și cu ce drept să ne dai peste bot când încercăm să vă arătăm vouă pustanilor și drogaților că ceea ce vreți voi nu este deloc sănătos și moral.

| Azµre a răspuns (pentru positivity):

Lasă-l mă să ajungă el bine în viața, dar ca, cunsumator de marijuana mai mult ca sigur se va izola și va fi absent de tot.

Păi dacă la 14 ani ai gândirea asta la 18 o să fii fumat toată ziua... asta vrei? și vezi pe cine faci isteric. Acest subiect s-a mai discutat de 3-4 ori pe TPU numai de când știu eu...

| Ddiana90 a răspuns (pentru Azµre):

Taci ma ca tu habar nu ai ce e aia marijuana si zici ca nu e sanatos laughing)

| Azµre a răspuns (pentru Ddiana90):

Eu zic să îți vezi de treabă.

| positivity a răspuns (pentru AddeSweetLove):

Nu am încercat, şi nici nu vreau.
Nu am murit eu, dar au murit alţi oameni nevinovaţi.
http://www.crimetime.ro/......juana.html
Marijuana e periculoasă. Nu ştiu ce ţi se pare aşa "frumos" la ea.

| Ddiana90 a răspuns (pentru Azµre):

Pai treaba mea e marijuana, a ta care-i sa stai toata ziua pe net... nu-i rau

| Azµre a răspuns (pentru Ddiana90):

Cum zici tu.

O să ajungeți niște drogați și vă urez baftă...

| Azµre a răspuns:

Nu! Nu e sănătos!

Stai tu liniștit că mor și din cauza asta muști, unu la mână marijuana este cu 50 % mai periculoasă decât tutunul normal.
Documentați-vă apoi vorbiți. Nu aveți idee cât rău face, cum efectul halocinogenic al marijuanei distruge sinapsele și duce la boli ale sistemului nervos și nu numai. Voi ați citit și auzit numai tâmpenii cum că are folosințe în medicină și altele dar documentați-vă și o să vedeți că în medicină este un derivat al marijuanei folosit.

Mă voi sunteți copii aveți 14-15-16 ani nu vă duce capul, cei mari care doresc legalizarea lor ori sunt drogați mulți folosiți etnobotanice și alte medicamente cu efect halocinogen, eu nu vă înțeleg cu ce vă încălzește acest lucru? Toată lumea vă vede niște drogați și terminați, care nu o să aveți un viitor, numai zic de copii voștrii care crede-mă nu or să mai crească așa cum ați crescut voi.
Lăsați tâmpeniile și puneți mâna pe carte nu dați banii pe droguri.
Barem v-ați documentat li voi? Să înțeleg că auziți de Amsterdam capitala drogurilor să știți că acolo Marijuana nu este legalizată ci este tolerată e o mare diferență! în alte state unde se comercializează și este legalizată iarăși este un derivat al marijuanei folosit în industria medicamentoasă. Așa ca numai veniți cu prostii de legalizare a unor substațe care sunt dovedite că dăunează organismului.

| tteo92 a răspuns:

Sa inteleg ca tu esti o mare drogata?
Iti zic eu sigur, ca din marijuana daca devii dependent e mai grav decat tigara normala.
Uite aici, ca sa te convingi, fumeaza tu un pliculet de 0, 5G intr-un cui, fara a pune si tutun, faci asa pe sec, sa vedem care e mai grav tunul sau iarba.
Bafta!

| Krush a răspuns:

Nu

| Buburuza2222 a răspuns:

Nu!

| oanateo a răspuns:

Nu

| silentgraffer a răspuns:

rolling on the floorcat the prosti pot fii copii ignorant care vorbesc despre ceva fara sa stie...laughingcand au facut politicienii astia de **** ceva bun? spuneti-mi si mie marijuana este ilegala ptc nu are niciun efect rau pe termen lung, doar pe termen scurt ca te face sa uiti putin. daca ar fi legala ar da jos industria farmaceutica si a tutunului care este condusa de politicienii astia care fac numai "bine". testul cu creieru a demonstrat ca cica e rea numai ptc nu au bagat oxigen la maimutele alea si le dadeau cate 60 jointuri pe zi

Întrebări similare