Nu prea mananc dulciuri,de obicei mananc prajituri facute de mama in casa, preferata mea este miorinesul si tortul de ciocolata cu visine, cat despre banane, ele contin niste proteine care te ajuta in momentul cand faci sport, eu mananc cam 3 banane inainte de fiecare antrenament
Da, îmi plac dulciurile. Nu fac diferențe între ele, dar îmi plac mai multe cele cu ciocolată.
Îmi plac şi bananele, sunt sănătoase.
Sărbători fericite!
Dulciurile sunt cele mai bune, as manca pana as crapa, chiar acum am 2 croasante in maini, 3 ciocolati si 8 banane.Da-mi fundita ca sa fiu smecher.
Buna! Ce pot spune de dulciuri, asa si asa.Nu prea mananc de regula.Bananele sunt fructe sanatoase care contin calciu si imi plac.Mai bine este sa mananc un fruct decat dulciuri.pa-pa
Mie imi plac foarte mult dulciurile desi stiu ca sunt nesanatoase.Fructele sunt sanatoase si gustoase.Preferi mai mult banana decat ciocolata fiindca e mai sanatoasa.Recunosc ca imi plac si dulciurile:Ciocolata, bomboana, Croasand si asa mai departe!
Facem asa mai astept cateva raspunsuri si daca nu iti dau tie fundita ok>?
Ok
Bananele sunt fructe care iti tin de foame mult timp. Pot fi considerate un desert bun.
Niste lucruri despre banane care trebuie stiute:
-Bananele sunt fructele cu cele mai multe klorii.
-În lume, bananele ocupă locul patru după orez, grâu și porumb în consumul uman.
-Bananele sunt crescute în 130 de țări din lume, mai multe decât pentru orice alt fruct.
-Varietatea cea mai raspandita pe piata din Romania este banana Cavendish, populara banana galbena fiind cea mai des intalnita in intreaga lume.
-Bananele contin o sursa buna de vitamine (A, C, E, B1, B2) si saruri minerale (fier, sodiu, potasiu, magneziu, zinc, calciu, fosfor), bananele au efect de reechilibrare nervoasa si fac bine in starile de stres, in depresii, in cazul suprasolicitarii nervoase si asteniei.
-Un studiu privind efectul consumului de banane in cazul suprasolicitarii intelectuale, a demonstrat ca datorita continutului ridicat de potasiu, bananele ii ajuta pe elevi si studenti sa se concentreze si sa asimileze mai usor informatiile.
-De asemenea, bananele mancate intre mese cresc nivelul de zahar in sange si inlatura oboseala.
-Bananele au rol protector impotriva cancerului la san!
-Bananele previn infarctul!
Potrivit unui studiu, cine mananca banane in mod regulat isi reduce riscul de infarct cu pana la 40%.
Pentru mai multe detalii, acceseaza acest link:
http://www.slabsaugras.ro/......-2690.html
Yurisa întreabă: