Da imi place.Parul ei mult de tot... ce norocoasa e ca il cunoaste pe joe:X:X:X: si de el imi place
fana nr 2
dupa tine:X:X:Xpup
Da, e draguta, are asa un zambet simpatic(nu'mi place ca s-a tuns) dar are un stil aparte, se imbraca super-tare, asa ca raspunsul este : da, pentru ca nu se remarca prin scandale sexuale, sau nu stiu ce tampenii
E cea mai faina! o ador mai ales cand joaca rolul in jonas brothers e asa draguta! I place de Joe pup pe amandoi!
Da.Este foarte simpatica si imi place la nebunie noua ei tunsoare! II sta f. bine cu parul scurt!
fundita?
Mie una imi place. E frumoasa si joaca foarte bine.
Nu am cuvinte cum sa o descriu.
Mie imi place . Ma uit mereu la Jonas L. A... si imi place cum s-a tuns:X si eu as vrea sa ma tund asa
Da.Eram pe net si ma uitam la poze cand am dat peste un forum cu Chelsea si vreau sa spun ca mi-a placut de ea imediat.Am cautat-o pe google si am vazut ca joaca in Jonas si am zis ca e o actrita foarte buna.Plus ca este si frumoasa.Acum are o tunsoare bob si e absolut adorabila.
Aaaa... cea din J. O. N. A. S.
Da este destul de draguta mai ales cum s-a tuns acum, dar tot mai mult imi place de bruneta
Da, imi place.Joaca foarte bine in Jonas si in Jonas L. A., Si in Star Struck, si in rolurile ei periodice in alte filme si seriale.
O admir pentru munca ei. Mie personal imi place, si crede-ma, sunt destul de sincera.
Sunt cel mai mare fan al ei urmaresc toate episoadele din jonas cu ea e asa de scumpa e asa de n-am cuvinte sa-ti spun e forte frumoasa sa fiu sincera mai frumoasa decat miley
Da, imi place. E frumoasa si e o actrita buna [ dupa parerea mea ] am vazut-o in mai multe filme.
Imi place mult parul ei m-ai ales noul s-au look ii sta mai bine decat inainte.
Gaby_5114 întreabă: