| BoomBoomToxic a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine! stie cumva cineva cum pot afla parola de la un id d messenger? Va rooog cine stie fara hack?

5 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Fata draga nu fi trista fiindca e pacat...o parola a unui id de Y.M. nu se poate afla pentru ca acei oameni care au realizat YM-ul nu au fost asa prosti ca sa lase la indemana tuturor hack-erilor parolele si ce mai stocheaza acesta.E ceva strict interzis si de ne-aflat la fel ca ingredintele Coca Colawinking

| FreakyFred a răspuns:

Ah. credeam ca am scapat de intrebarea asta. straight face

| Ilinca a răspuns:

Sonya, nu poti afla parola unui id de messenger. Asa cum nici tie nu ti-ar placea ca altii sa poata afla parola ta de la adresa de messenger. Poti doar sa incerci sa o ghicesti (desi ma indooiesc ca o sa reusesti). Asadar, nu mai cauta ca nu exista asa ceva.

| Effy12 a răspuns:

Gandeste-te la persoana ce fel de persoana e si cat o duce minte eu asa am "spart" 6 id-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga,nu poti afla o parola de la messenger sau sa spargi o parola. Yahoo are si el un sistem de securitate si nu se poate.Cu toata daca vrei ca un id sa nu mai poate intre pe el timp de 24 de ore, baga-te pe messenger si scrie id-ul si parola incorecta de 8 ORI si id nu va mai merge timp de 24 de ore si daca vrei sa schimbi o parola sau ceva de genu dai jos pe,, am uitat parola" si doar trebuie sa raspunzi la cateva intrebari personale, daca stii si apoi pui noua parola si intrii pe idwinking altfel nu ai cumhappy