Nu, poate e strasnica Bloody Mary, dar nu e decat o inventie pentru a speria unele persoane si pentru ca aduce multe vizualizari. Sunt doar prostii care te bag in boale, nu trebuie sa le bagi in seama.
Nu te speria, porcariile astea de filme strasnice nu sunt pentru fete, le fac rau mintii, la fel cum am patit eu cu un film numit "Oglinda". In loc sa ti-o imaginezi pe Bloody Mary, imagineaza-ti curcubeu, ce vei face vara, si alte lucruri frumoase Asa fac eu
Zi buna, Andreea! In momentul acesta nu iti voi raspunde pentru funda, ci doar pentru a te informa mai mult. Adevarul este ca acum mult timp in Anglia a existat un rege care avea 7 sotii (pe cele mai multe le-a omorat, crezand ca-l inseala cu alti barbati). Acesta s-a recasatorit de atatea ori, deoarece isi dorea neaparat un fiu care sa fie mostenitorul tronului, iar pe vremea aceea era acea boala numita ''ciuma'', dar nu numai de aceea, dar atunci copii mureau din primii ani de viata si nu multi supravietuiau. In cele din urma 3 dintre copiii lui au supravietuit, iar cand acesta a murit, fiul sau Edward a fost rege pana la varsta de 16 ani, cand a murit de boala. Sora lui pe nume Mary a stat la conducere ceva ani. Ea era crestina, dar altii aveau o religie numita ''protestant''. Ei nu-i convenea ca altii sa fie protestanti adica sa nu aiba aceeasi religie ca ea si de aceea i-a omorat pe toti protestantii, iar de aceea ea a primit porecla de Bloody (sangeroasa) din motiv ce a omorat sute de oameni. Dupa aceea si aceasta a murit, iar ultima dintre copii ''Elisabeta'' a fost regina. In acea perioada infloritoare a scris si Shakespeare operele sale si multi altii. A fost o regina foarte buna si i-a lasat pe cei care au vrut sa fie protestani in pace sau alte religii.Din motiv ce ea nu s-a casatorit (pentru a nu pierde tronul ) se mai numea si ''The Virgin Elisabeth''.
Iar acea legenda cu Bloody Mary nu este reala chiar deloc, este doar o inventie. Aceasta chiar a existat (dupa cum ti-am scris mai sus). Si poate vei crede ca am luat de pe net tot ce ti-am scris sau de pe Wikipedia, dar adevarul este ca profesoara noastra de engleza ne-a explicat ce este cu Bloody Mary, iar eu am incercat sa-ti fac un rezumat mai sus. Sper ca te-am ajutat si O zi buna in continuare! Te pup Andreea :**
Pui cele mai amuzante intrebari Dar chiar asta? In fine nu exista Bloody Mary draga mea eu cu prietenii mei am facut asta din joaca, au trecut 6 luni si nu ni s-a intamplat nimic
Nu exista fantome.
Si tu cum crezi ca esti? Ai incercat si tu ai uitat?
Poi da bun, dar daca esti chiorete eu am facut-o din distractie, ras, amuzament )
Nu nu exista, recunosc ca nu am facut ritualul dar este chiar ridicol am auzit si eu legenda dar, NU! nu cred! cu siguranta a fost inventata de un Pusti
Nu exista Bloody Mary a incercat o prietena si nu s-a intamplat nimic.Stai linistita!
Nu e adevarat e doar un mit am facut chestia asta de sute de ori si nu mi s-a intamplat nimic
lexy22 întreabă:
DaciaRomania întreabă: