| Vanilliaaa a întrebat:

Hey TPU!kiss Vreau sa-i propun unei profesoare sa faca o tabara la vara undeva prin Romania. Problema este ca nu stiu unde laughing Ce idei imi puteti da?;-) Fundaa:-x [imi pare rau de categorielaughing]

Răspuns Câştigător
| buburuzaa a răspuns:

Buna!:*ti-as propune undeva intr-o zona de munte in homorod [judetul harghita]am fost anul trecut si zone e frumoasa, aveti multe lucruti de facut, drumetii, etk.Este o tabara acolo stati 3 in camera, mancati la restaurant, in apropiere este o herghelie de cai puteti merge acolo...peisajul este super, mancarea este buna, si pretul e acceptabil...iti doresc distractie placuta oriunde veti face tabara! 1!

12 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

O tabara nu se poate face cu un singur elev:tu! Altceva trebuie sa faci. Vezi mai intai, daca mai sunt alti colegi care vor sa mearga intr-o tabara. Abia apoi discutati cu profesoara si vedeti daca e si ea de acord. Mersul cu copiii in tabara este o raspundere foarte mare pentru cineva si nu poti obliga pe nimeni sa si-o asume.
Daca si ea va fi de acord, sa stii ca, prin aprilie-mai, cei de la Directia Taberelor trimit in scoli lista cu locatii, preturi, alea-alea. Profesoara va sti ca voi vreti sa mergeti in tabara si, impreuna, veti putea alege de pe lista cu pricina ce va convine cel mai bine.

| private09love a răspuns:

Buna!

Pai puteti merge la mare la Mamaia, Costinesti sau la munte puteti merge sa vizitati castelul Bran, Peles. Sunt multe locuri frumoase in Romania.

Pa, pa!

| BrD a răspuns:

La mare happy

| florinell a răspuns:

Pai ori la mare, ori la munte, uite de exemplu la statiunea straja sunt multe cabane, si preturile 25-30 ron pe noapte, sunt 2 paturi duble intr-o camera, asa ca trebuie sa dormiti 2 intr-un pat, si e fain, aveti bucatarie, pentru ca va faceti voi de mancare, si e toata casa numai a voastra.Numai bine!

| Claudia_4421 a răspuns:

Puteti merge la Sulina, in Delta...
Daca te intereseaza iti trimit un msg cu traseul si detalii, l-am marcat pe o harta... am vizitat, Pelesul, Branul, iar la intoarcere am vizitat manastiri din Moldova...

| ruxi a răspuns:

Vatra Dornei happy[un loc foarte frumos]
Castelul Bran si statiunea Sinaia
Sibiu
Banatul
Constanta
Mamaia
Targu Neamt
Moldovita
Manastirile din Bucovina
DELTA DUNARII :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a afla toate celebritatiele/personalitatile care o admira pe Beyonce intrati aici : http://beyoncegalaxy.wordpress.com/2010/12/13/list/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pensiunea Rasnov, este super, am fost la ea. Poti intra pe site www.pensiunearasnov.ro si poti vedea si ce activitati se pot face (sunt foarte multe) si poate obtineti si pret bun, cei de acolo sunt ok din punctul asta de vedere

| Calinnebunul a răspuns:

Salut, acum poate ca e cam tarziu, dar iti propun tabara la care lucrez eu si anume www.buildingteams.ro Avem foarte multe activitati sportive extreme si am avut multi tineri din scoli de-a lungul anilor.

| Vanilliaaa explică:

@ardnaxur1961
Tocmai de aceea intreb :pentru ca sunt foarte multi copii de la mine din clasa care doresc sa mearga in tabere.Chiar am vorbit cu ei astazi, iar profesoara este de acord pentru ca pot spune ca e veterena in taberelaughing si ne anuntase zilele trecute ca vrea sa faca o tabara la vara, dar nu stie unde ...sooo? idei?:-D

| Ca7u7z a răspuns:

Eu am fost acum un am prin moldova si e foarte tare acolo:X
Sau va mai puteti duce la tusnad, dai o cautare pe google
Oricum amandoua locurile sunt foarte tari

| andrei995159 a răspuns:

Ar fi undeva pe la navodari...
E o tabara cred de prin ani 80
Am fost eu vara trecuta
se nu meste Delfin laughing