Cel mai bine e sa fii tu insuti si sa nu iti pasa ce spun altii. Si eu sunt fata si sunt cam in aceeasi situatie, eu mai mult stau cu baietii, jucam poker, ascultam rock si ne jucam jocuri, cateodata iesim si in parcuri impreuna. Am si eu colege care vor sa ma schimbe, sa ma aranjeze, dar incerc sa le zic frumos ca nu vreau sa ma schimb, ca asa sunt eu. Am vorbit cam mult...insa, ideea principala e ca esti perfecta asa cum esti, nu trebuie sa devi altcineva.
Si apropo de stil, nu trebuie sa iti dea altcineva stilul, ti-l creezi singura, sunt sigura ca orice stil ai alege ar fi perfect, pentru ca tu ai facut acea decizie si nu altcineva.
Stiu, am vorbit mai mult de mine, insa sper ca te-am ajutat, ...intr-nu fel...sau poate altul... cine va sti vreodata?
Hai ma ca alea-s curvite de liceu sau generala si tot ce stiu sunt funste cat mai scurte si decolteu pana la buric. Iar asta pentru baieti cica mai e si "sexy" Blugi largi (conici sau nu stiu cum se numesc) lasati pe talie, sau mai stramti, tricouri largi colorate sau negre...un look de rapper sau rocker sau pur si simplu unul casual, tot aia e. Du-te intr-un magazin si vezi ce-ti place, apoi aduna-le impreuna. Te mai poti inspira si de pe diferite pagini de facebook de fete pentru tinete.
Oricum, culoarea parului sau ochii nu prea conteaza Conteaza mai mult sa te simti bine si sa nu arati ca ultima curva de pe centura. (ca asta vezi la fiecare colt si deja numai are farmec)
Bafta
lexy22 întreabă: