Nu e greu,ai doar chimie si civica,dar daca inveti nu ti se par grele si nu e asa de grea clasa,pe primul semestruo sa ai la chimie sbs, materiale, in fine chestii usoare iar pe al 2 lea ecuatii pentru care trebuie sa folosesti sistemul periodic.
Buna
Si eu trec in a 7a [
Cred ca va fi mai greu decat in a 6a deci va fi mai mult de invatat
Materiile noi ce apar sunt: chimia si civica
Sper sa ma descurc la fel de bine ca si acum! :*
Succes! si o vacanta de vara splendida!
O sa ai 2 materii noi: civica care este o materie usoara inveti despre societate in care traiesti niste lucruri normale pe care cu toti le stim intr-un fel mai mare sau mai mic si chimia care este ceva mai grea dar daca inveti de la primele lectii cu siguranta o sa obti note mari! Succes.(daca vrei sa mai mai intrebi ceva poti scrie in mesaje eu doar ce am terminat a7a si stiu cum este)
Bună! Clasa a saptea (cel putin pentru mine) nu mi s-a parut chiar foarte grea, la fel ca si clasa a sasea(am media anuală 10, 00).O sa ai 2 materii noi : chimia(inveti despre amestecuri,metode de separare a unor substante din amestecuri,concentratia unei solutii(este o formula mai mult),atomul,sist periodic,ioni,molecule,formule chimice si reactii chimice) si civica(partide politice,mass media, viata sociala).Pa, pa
Se zice ca a7-a e cea mai grea clasa din gimnaziu.
Materiile vor fi cam la fel doar ca o sa mai faci Chimie si Cultura Civica.
Pai fata de a VI a ai numai chimia(la fel ca la fizica) si civica(despre mass-media,politica,viata sociala,etc) materii noi, dar stai linistita, nu e greu deloc
Materiile noi sunt chimia și civica. La matematică vei avea mai multă materie de învățat, la română vei învăța diateza, adverbele, adjectivele precum și locuțiunile și multe altele. Vestea bună e că în clasa a 8-a se va reula tot deci nu te speria. Este bine să stăpânești de acum materia
O sa fie destul de usor mai ales ca-mi face impresia ca nu mai dati teze unice a 8a ii cea mai grea
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: