| ZuZumonster a întrebat:

Hey,uitati cum merge treaba :
am fost la suc cu niste prieteni printe care si baiatul pe care il plac si am stat fata in fata cu el si i-am zis bff-ului meu ca ce dragut i baiatu ala (deci sa fim clari nu pe cel pe care il plac)cand isi face creasta si baiatu pe carl plac ma auzit si imediat si-a facut si el creasta si in acelasi timp s-a uitat insisten la mine(bff-ul meu mi-a zis ca s-a uitat)credeti ca m-ar placea? Si mi-a tras si un scau ce inseamna?

7 răspunsuri:
| Lexi888 a răspuns:

Te duci dupa colț si iti dai pantaloni in jos si îl chemi, el știe dupa ce are de facut.

| Darkguy a răspuns:

Inseamna ca ori ai 90 ani si iti tremura mana pe tastatura, ori esti analfabeta, ori ala te place si vrea sa te fuuuuuugareasca.

| razzviy a răspuns:

1. incearca sa formulezi mai clar text-ul
2. Logic ca te place... unde ti gandu... din moment ce ti-a tras si scaunu.(vrea sa demonstreze ca poate fi cavaler de aia ti-a tras scaunu (ca sa te asezi nu?) ) asta-i ce-a mai logica explicatie din partea unu-i baiat acuma tu faci ce vr
bafta cu AMORU laughing

| gorigoscop a răspuns:

Inseamna ca scrii cam ciudat... si probabil ca te place sau probabil nu laughing

| Balint_Sara_1993 a răspuns:

Eu una cred ca te place dar cel mai bine e sa mergi la el si sa ii spui cu tupeu ca il placi pentru ca dupa toata povestea cu scaunul si creasta eu zic ca si el te place

| YoshikoKumiko a răspuns:

Uhm...Ca vrea sa te impresioneze thinking Ti-a tras scaunul de sub fund? xD (glumeam)

| cristina_6690 a răspuns:

Nu poti afla raspunsul corect decat daca il intrebi, noi nu avem de unde sa stim. Dar totusi punete in locul sau, daca te-ar intreba cineva ce simti pentru el, de-ai simti deranjata? Atunci cu siguranta nici el nu o sa fie. Daca esti prea timida, incearca sa vorbesti cat mai mult cu el, sa ii dai de inteles ca te simti bine in compania lui. Si sa iti rezolvi probleme vorbind si intrebandul pe el, nu pe TPU si nici pe prieteni tai.