| KissPisy99 a întrebat:

Hey. unde ma pot descrie pe forumul DarkMark.net...adica sa scriu ce bagheta am. daca sunt sange pur, semipur, sau sangemal.Ca nu gasesc.Merci anticipat

1 răspuns:
| Romanian a răspuns:

Sincer sa fiu, site-ul acela mi se pare penibil.Am mai vazut astfel de lucruri jenante pentru demnitatea umana,precum role-playing,dar chiar din Harry Potter? Chiar ai nevoie de o viata virtuala,cu zane,inorogi,baghete si alte prostii precum acestea? De ce nu cauti sa practici astfel de lucruri pe real? Inveti latina veche,greaca veche,si alte limbi ale Antichitatii,cumperi carti de magie medievale cu cateva zeci de mii de euro,sau ceri permis special la bibliotecile mari ale lumii,sa studiezi artefacte antice ce contin magie, alchimie, si alte stiinte ezoterice.Iti dau si un sfat util:biblioteca interzisa a Vaticanului le detine pe cele mai valoroase. Uite cum te poti face vrajitoare pe real, fara sa te prostesti precum un copil mic pe internet. Sper sa iti reconsideri pozitia ta fata de astfel de excretii jignitoare la adresa intelectului uman.La revedere!