Mie mi-ar placea sa fac facultatea de actorie sau ceva cursuri, dar n-as vrea sa fiu actrita. In mare parte pentru ca nu-mi place celebritatea si imi iubesc intimitatea, n-as vrea sa renunt la ea.
Actori imi plac Johnny Depp, Anthony Hopkins, Jim Carrey, Ben Stiller, Cameron Diaz si dintre cei tinerei imi plac Dakota Fanning (in mintea mea e tot mica) si Freddie Highmore.
Tie care iti plac?
Ador actoria. Eu din asta as vrea sa imi castig existenta pentru ca am talent. Voi face de la anul cursuri. Imi place mai ales teatrul dar si arta cinematografica. Actori imi plac multi dar recunosc ca preferatul meu este: Al Pacino. Rolul din avocatul diavolului este jucat cu genialitate iesita din comun. Alti actori care imi plac sunt : Marcel Iures, Tamara Buciuceanu Botez, Catherine Zeta Jones, Johnny Depp, Hugh Laurie, Sandra Bullock, Anthony Hopkins, Jim Carrey, Radu Beligan, Keira Knightley si mai multi, in general actori care merita sa fie placuti pentru ca sunt niste adevarate genii.
Dap mi-ar placea foarte mult. iar ca actorii. hmmmm:robert de niro, julia roberts, Jason Statham ...etc.
Sa fiu actrita nu cred ca as putea. Mi-ar fi foarte greu. Eu sunt exact asa cum sunt Pentru amuzament, pentru a face ceva nou, ceva in timpul liber as putea macar incerca.
Wentworth Miller xD
Pai actorie... in filme nu prea mi-ar place sa joc, in piese de teatru, sa fac un fel de asa zis "stand up comedy" fac parte dintr-o grupa de teatru in limba germana si participam anual la un festival de teatru organizat de TGST(Teatrul German de Stat Timisoara)
eu sunt din arad, si cred ca o sa ma inscriu la liceul de arta sabin dragoi sectia teatru
bafta!
ramona hanganu imi place
William Levy:X:X Din telenovele
Orlando Bloom:X:X
Johnny Depp:X
Jessica Alba :X
mai multi insa astia sunt principalii mai ales primii 2:X:X:X
daca imi place actoria cui nu ii place:X
Da imi place nespus de mult actoria mai ales stand up comedy mi-as dori sa imi fac un viitor din acest hobby si sa ajung la emisiunea de divertisment In PuII MeI chiar am un caiet in care scriu diferite lucruri despre actorie si cred ca am talent imi creez propriile personaje de comedie le fac mici portrete si le imit le fac o garderoba si in fata oglinzii vad cum joc si imi vad gestica dar din cate am auzi actoria in Romania e sinonim cu saracia adica e prost platita afland acest lucru mi-a starnit o oarecare teama din pricina salariului de actor in orice caz as vrea sa fiu actor de filme, telenovele sau emisiuni(precum In PuII MeI) actorii mei preferati sunt Mihai Bendeac si Mugur Mihaescu:X:X:X