Ehe
Chiupy naravaso!
Uite :
Prieteni-un cuvant ce-atarna greu in viata.
Sunt langa tine, zambesc, insa tu stii ce ascund: zambete false iar la nevoie se dau la fund
Oamenii vin, raman, pleaca si nu-i poti judeca
Dansez cu pozele vechi, imi aud visele pe rand
clipe, amintiri, e pacat sa le stergi
ne leaga amintiri frumoase, zambete si lacrimi, ne-a legat de fapt o prietenie fara margini ( asta e special pentru tine )
Sunt sigur ca poti sa le compui chiar tu.Nu ai ai nevoie de altii sa le compuna pentru tine.Be yourself, be original.
De odata esti nervoasa, de nimic tie nu'ti pasa, prietenu; l l'ai gonit, spui ca ai reusit, stii ca ai gresit...
sau :
De nu m'a ajutzi la teza, am sa zic ca ai proteza, oo, mersi ca ma ajuti, ca de nu un pumn iti dau sh te muti, sor'ta aia proasta nu stie sa apese o tasta. frate'tu este pe deal parca nu; i nimic real.
Sper sa iti placa mai ales ca am fost prima
Http://sweety-things.weebly.com/
De aici le iau eu...mi-am copiat statusurile mele preferate intr-un fisier Word si le tin mereu in pc.
1.Fiecare moment e un nou inceput, viata merge inainte, indiferent de ce-ai facut!
2.Nu toate lucrurile ne vor merge bine.dar vom trece peste toate amandoua.tu si cu mine. :*:*:*:*:*
3. Poate că asta nu e treaba mea, dar la bine şi rău rămân prietena ta!
4.Mereu prietene. Pentru că noi ştim să păstrăm o prietenie. Pentru că noi mereu suntem aproape una de alta. Pentru că noi ne iubim.
5.Cu toate faptele, EU voi fi cea caree... NU iti va intoarce spatele :X
6.Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine!
Ioanna2189 întreabă: