I've got a really bad disease, It's got me begging on my hands and knees.So take me to emergency 'cause something seems to be missing...
Fără să vrei, fără să îţi mai dai seama, nu-i mai ai în preajmă pe tata şi pe mama.
Visele sunt ruinate, s`a cam dus speranta. De aceea nu voi mai iubi, ca sa nu`mi complic viata!
Mi-aş dori să mai fiu fetiţa mică, pentru că juliturile din genunchi se vindecă mai repede decât inimile frânte!
Acum ecoul tău îţi spune aşa : „ Chiar dacă ai puterea să ascunzi, ţi-e dor de ea!"
Pentru ea eşti o scrisoare, Care ajunge prea tarziu!
Siii... ma gandesc la ce nu e permis,la ce cred unii ca e interzis,la ce numesc eu Vis.
Adânc în sufletul meu ştiam un lucru, şi anume câtă putere îţi dădea dragostea să distrugi pe cineva.
Cică visele se sting de parcă le scoţi din priză.
Deşi am trecut prin multe, suntem încă împreună. Căci nu poţi să cazi, când ţii pe cineva de mână.
Tragem cu dinţii de ce ne aparţine, nu ne interesează de alţii – ce fac, unde, şi cu cine.
A fost greu şi ştii că am dreptate! Am ţinut capul sus şi am mers mai departe. Nu mă interesează ce crezi despre mine. Înainte să spui ceva, uite-te la tine!
Dupã primul’ fum viaţa nu mai pare durã,E doar o pãrere deci mai trag o turã!
Te doare’ cand vezi că nu’mi mai pasă. Şi îţi zic mereu ‘ Nu mai contează!’ Lasă.
Ba, mai ţii minte când visam şi desenam ‘’ I love you’’ pe trotuar?
Avem povestea specială din viaţa asta banală, gramu’ de suspans, necesar pentru a ieşi din impas!
Ezită să crezi că viaţa e tristă. Sunt lucruri între voi ce stau încă pe listă!
Am crescut! Am lăsat în urmă` un trecut! Şi scum, cu capu` sus, pot spune că am ajuns unde am vrut!
De ce oare te-aş aştepta un veac? La naiba! Dragostea e doar un fleac.
A fi fericit nu înseamnă că totul este perfect, ci faptul că ai decis să priveşti peste imperfecţiuni.
Am auzit cum că ar fi un loc, undeva departe, ca`n poveşti şi basme, da` undeva peste munţi şi ape, plin de culoare şi soare şi cică problemele au rezolvare toate !
Visez cu ochii deschişi la o lume mai bună. Rămâne doar visul că toată lumea e nebună. E un coşmar. În mintea mea altă lume-mi creez. Viaţa merge înainte, dar continui să visez.
Fă ce trebuie’ să faci că ştii că o să ajungi dincolo de nori. Cineva ţi-a dat aripi dar te-a lăsat să înveţi singur să zbori!
Nu uita ce te face om. Nu-i lăsa să stea în faţa inimii tale. Să dărâmi ziduri de carton, ce te ţin legat de vise murdare! :-x
Încă te uiţi la poze, de mult făcute. Şi realizezi că-s doar amintiri pierdute.
Am ranit persoane dragi, poate asta imi e firea! Ma uit in ochii mei in poze, si-mi intorc privirea!
Lasa ploaia sa vina, sa treaca, lasa cerul sa cada, Sfintii sa vada, ca oamenii plang cateodata!
Sa ramai copilul vesel,indiferent de adversari! Ca lumea e prea mica, pentru atatia oameni mari!
Un gand,O fapta,O fapta,Un gand,Aici si Acolo,E doar un joc de rand, Nu te lasa Prinsa! Incearca e usor! Imagineaza-ti Visul, Zburand pe-un Nor! :*
Sunt doar un copil! Intr-o lume mult prea mare!
Close to you! :*
Zambeste chiar daca ai sa cazi! Chiar daca soarele apune si azi;]!
•Toti Avem probleme.•Conteaza Cum le Faci Fata.•Nu Le Da Prea Multa Importantza.•N'ai decat o Viata.•
Cand Viata Iti Da 100 De Motive Sa Fii Trista. arata'i Tu ca Ai 1000 De Motive Sa Fii Fericita |.[]
-|Zambeste mereu, chiar daca ti`e greu. Chiar daca te doare.Zambeste si fii Tare! |
---In clipa cand fericirea este de fata le avem pe toate. Iar cand se'ndeparteaza facem totul pentru a o avea langa noi.:X.
Stii.viata nu`i roz mereu. Uneori trebuie sa treci peste obtacole zambind si cu capul sus;].
Nimeni nu e acolo sa te inteleaga, nimeni nu e acolo sa stie cum te simti. Ziua a fost intunecata, scrii Ajutor cu sangele tau chiar daca de fiecare data doare crezi ca viata ta nu are nimic un sens si umbra ta apasa greu cauti curcubeul.sta mort in fata ta
Imi pare rau pentru bunicul tau nu imi treci nimic prin cap ac dar o sa ma gadesc
silvia_6803 întreabă: