anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy, am o problema, sa-i zic asa. Sunt la liceu de dimineata, si pur si simplu nu am timp, eu in generala eram de dupa-amiaza si parca aveam mai mult timp, pentru invatat, pentru mine etc... Deci, vin acasa la 14:00, pana mananc, pana mai stau putin se face 15 si ceva, ma pun sa dorm cateva ore se face 18:30-19:00, pentru ca sunt la filo si vreau note bune, invat sau imi fac alte chestii pentru scoala si dupa stau putin pe net, nu am timp sa ies afara, sa stau cu prietenii, de la un timp parca nici nu mai am prieteni, asa de rar vorbesc cu ei, ma simt parca "sufocata". Voi cum va organzati timpul? Tot asa patiti? sad

12 răspunsuri:
| Aniu a răspuns:

Numai dormi.

| RageQuit a răspuns (pentru Aniu):

Nu mai * numai = doar..hope it helpswinking

| Lolităăăă a răspuns:

Oh, Nu mai dormi asa multlaughing

| Mimy123 a răspuns:

Situatia mea era exact invers. Eu si in liceu, si in generala, am avut program de dimineata. Ajungeam acasa pe la ora 14, mai stateam un pic (mancam, ma mai relaxam la tv cateva minute) apoi ma apucam de teme. Incercam sa imi rezolv temele si sa invat inainte sa se faca ora 18:00. Dupa ora 18, daca terminam de invatat, puteam iesi afara, mai stateam pe net, ma uitam la televizor, si doar in cazuri extreme mai repetam materia inainte de culcare. Stingeam televizorul, citeam inca o data materia, apoi ma puneam direct la somn. Dimineata primul lucru in minte cand ma trezeam incercam sa repet ce invatasem sa vad daca sunt pregatita. Acum la facultate, am ore numai dupa amiaza, si simt ca nu mai am timp de nimic laughing Ma trezesc tarziu, mananc, mai stau un pic si trebuie sa plec. Partea buna e ca la facultate nu mai am lucrari, sau nu mai asculta profii pentru note. Deci invat doar in sesiune big grin

In concluzie, incearca dupa ce ajungi de la scoala, sa te apuci direct de teme. Dupa ce termini, tot timpul iti va fi rezervat tie. Vei vedea ca va fi mult mai bine happy Vei putea tine din nou legatura cu prietenii

| robert2double a răspuns:

Trebuie sa-ti reorganizezi orarul.Singura ta problema este ca dormi prea mult, si mai pierzi o ora degeaba stand pana adormi.De aceea ti se si pare ca timpul trece mai repede...
Cand vii de la scoala, mananci sau ce faci tu(30 minute), apoi te culci maxim o ora, sau mai bine deloc(incerci sa nu adormi dupa ce vii de la scoala cateva zile si te obisnuiesti(eu asa am facut big grin), apoi teme, si apoi iti va ramane destul timp pentru alte activitati.
Eu as fac si totul imi merge ca uns.
big grin

| Kamiichu a răspuns (pentru robert2double):

Da, stiu ca dorm cam mult, dar zic ca ma pun o ora si ma trezesc dupa 3 laughing chiar daca pun alarma sa sune, o sa incerc sa nu mai dorm, sau cel putin nu asa mult. Multumesc frumos big grin!

| Florin963 a răspuns:

Incearca sa scoti acele ore de dormit si sa te recreezi in schimb. Pana la urma noaptea este pentru dormit nu ziua.

| Florin963 a răspuns:

Incearca sa scoti acele ore de dormit si in schimb sa te recreezi. Pana la urma noapte este pentru somn nu ziua.winking

| DianaDede a răspuns:

Hei! Nu te simti prost exact asa am fost si eu! Fiecare are un oral al sau, chiar daca nu l-au scris. Deci iti propun ca intr-o zi sa nu mai dormi si sa iesi cu prieteni si o zi invers iar in timpul liber adica Sambata iti faci absolut toate temele si Duminica faci tot ce vrei tot ce ti-ai propus dar nu ai avut timp!

| Kamiichu a răspuns (pentru DianaDede):

Multumesc, o sa iau in considerare sfatul tau! :*

| NicKu00 a răspuns:

Pentru a fi mai relaxat ati-as sugera sa te culci noaptea ora 10, pm in acest timp vei fi mai relaxata nu va mai trebui sa domrmi dupa amiaza si vei avea timp si de prieteni si de lecti sper ca te-am ajutat.

| Anaaaaaaa07 a răspuns:

Heiii si eu sunt tot dimineata si dupa ce vin de la scoala mananc ma schimb etc intru putin pe net pana la 15 apoi pana la 17 imi fac temele si invat si de la 17 pana la 19 stau pe afara apoi mai stau putin pe net si la 22 ma culc... sper ca ti-am fost de folos