*When I first met you, I had no idea that you would be so important to me!
*Cand aud: Putem ramane prieteni e ca si cum mi-ar spune mama ca mi-a murit cainele, dar pot sa il pastrez!
*Love is like the wind: you can`t see it, but you can feel it!
* Love make you strong in front of the whole world, but weak in front of the one you love!
*I still love you, with all the pieces of my broken heart!
*Nimeni altcineva nu te poate motiva. Daca acest lucru nu vine din interior, atunci nu vine deloc!
*Good friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget!
*Friends are for always. It’s a love that never dies!
*Best frinds: they know how crazy you are and still choose to be seen with you in public!
*A true frind is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas, over and over again!
*A friend is the person who knows everything about you, and still likes you!
*Nu credeam ca vreodata am sa ajung sa imi regret faptele facute…Din cauza dezamagirii tale, nu mai cred in momentele petrecute!
*Poate nu am facut cea mai buna alegere, dar e greseala mea. Si daca e asa, eu platesc pentru ea.
*Cand un baiat plange, inseamna ca fata aceea a fost cu adevarat speciala!
*Poate ca ceea ce am facut e complet gresit Poate n`am ales pe cine a trebuit!
*Spui ca nu am minte, ca sunt copilaroasa..Ma iei pe fata, drept o proasta…Gresesti mult, si vei realize ca de fapt, imatura e doar persoana ta!:
*Oricat de rau as cadea, stiu ca trebuie sa ma ridic!
*Nu mai vreau.m`am saturat! Te dai in fata mea baiat de baiat, insa si tu te`ai dovedit a fi un alt ratat!
*mi-ar placea sa pot schimba totul macar pentru o clipa, As da orice sa nu mi fiu dezamagita!
*Si credeam ca pot sa am incredere in tine. Dar tu m`ai ranit cum ai stiut mai bine!
*Nu rascolii cenusa trecutului caci vei gasi un carbune care te va arde!
*The life is love.The love is dream. Dream is everything.And everything is nothing!
*Life isn`t about waiting for the storm to pass. It`s about learning to dance in the rain!
*Love me or hate me.Both are in my favour. If you love me, I `ll always be in your heart. If you hate me, I`ll always be in your mind!
*Amintirea e singurul loc in care ma intorc cu placere!
*Inainte de a iubi, masoara`ti puterea de a suferii!
*Oamenii spun: Timpul o sa le rezolve pe toate...Dar timpul nu mai vine..Pana la urma tot eu trebuie sa imi rezolv problemele!
*Ea: -Daca ne-am despartii, ce ai face?
El: M`as impaca cu fost prietena.
Ea:Atunci te las…
El:Vrei sa iesi cu mine?
Ea:Intreab`o pe fost prietena.
El: Tu esti fosta mea prietena.
*
Mersii ai avut ceva de scris/copiat
Le am pe laptop am dat copy, paste
daca mai vrei, lasa`mi un mesaj cu id`ul tau, si ti le trimit
Bine.Multumesc mult! :*
Nu prea am talent
Atunci..cauta melodii de dragoste si ia versurile care iti plac. de exemplu poti sa iei ceva de la melodia lui George Hora-privesc inainte
Da stiu, de acolo am si luat,, privesc inainte'' oricum, mersi pentru sfat App nu.i asa ca.i super melodia?
Da:X e chiar superba
Da..chiar ii faina uite ..incerca melodia asta Moody - ochii care nu se vad
O stiu...e superba!
Sau stii melodia Thrift Shop? Eu am ascultat.o odata si am zis ce prostie... acum sunt dependenta de ea
Da.ii foarte faina
*Câteodată persoana pe care o vrei cel mai mult, e aceea persoana care dacă nu e lângă tine ți-e cel mai bine.
*Câteodată renunți la anuminte persoane nu pentru că nu îți mai pasă de ele, ci pentru că realizezi că pur și simplu ele nu simt la fel.
*E exact ca o stea...o vezi doar când vrea...de aia eşti nebun după ea.
It's exactly like a star... just when you want a view... that you are crazy
*Nu sunt nici cea mai frumoasă, nici cea mai, în nici un fel, dar sunt eu, iar asta e mai mult decât aş putea să cer!
*Și e atât de frumos să auzi pe cineva zicând "Ai grijă de tine!" dar e și mai frumos să auzi zicând "Voi avea eu grijă de tine!"
*Un bărbat adevărat nu iubeşte un milion de femei..ci iubeşte una singură într-un milion de moduri.
*Aş vrea să am patru mâini, două pentru a te putea pălmui şi două pentru a mă aplauda în timp ce o fac.
* Cine nu îţi înţelege tăcerea...nu are cum să îţi înţeleagă nici cuvintele.
*Şi poţi să ţipi, că nu te-aud. Şi poţi să plângi, că nu te văd. Şi poţi să pleci, că nu te caut. Şi poţi să faci ce vrei, că nu-mi mai pasă.
*Sunt tipul de fată care mereu are telefonul în mână, căștile în urechi și un singur băiat în minte și în suflet!
*Dacă vrei o păpuşă, cumpăr-o. Dacă vrei o curvă, plăteşte-o. Dacă vrei o femeie, iubeşte-o şi respect-o!
*I`m not a Lady Gaga fan. I`m just a little monster and i was born this way!
Lorree întreabă:
anonim_4396 întreabă: