Buna Clara! Deci chiar cred ca ar fi o idee buna sa iti iei.Eu ma dau pe skate de 3 ani si ceva si am vazut multe fete care se dau.Plus ca asa e un mod bun de ati face prieteni noi. Daca cunosti pe cineva il poti ruga sa te si ajute la inceput.Si nu iti pune problema ca nu prea se dau fete pe skate.Adica si chiar daca ar fi asa ce conteaza? Trebuie sa faci ce iti place tie nu altora. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Nu are absolut nimic, fiecare are o pasiune, nu ar trebui sa fie rusine ca sa faca aceea pasiune, am vazut fete care mergau pe skateboard si inca bine cu scheme :p
Eu sunt din Buzau si aici la noi in sk8 parca sunt o gramada de fete care se dau...e chiar misto indiferent ca esti fata sau baiat
Buna clara1122!
Nu trebuie sa ti se para ciudat ca vei merge pe sketebord.Fi originala! Simte-te ca numai tu poti sa o faci si atunci sunt sigura ca nu o sa mai ai nicio problema!
Sper ca te-am motivat!
Am si eu o prietena care se da cu skateboard ul, la inceput mi s a parut ciudat, dar intr o zi am incercat si eu si m am distrat de minune...NU e ciudat, fiecare face ce i place. Te pup!
Si eu am vrut sa imi cumpar si chiar mi-am cumparat, dar nu am invatat si acum sta in garaj si nu ma dau cu el mai bine iti iei role, bicicleta sau alte lucruri