| EllaLoveMiley a întrebat:

Heyy tot caut cartile amurg[sau cum le stiu altii twilight]doar ca eu am auzit ca se gasesc in kaufland doar ca nu stiu unde anume sunt cartile in kaufland.Ma puteti ajuta si pe mine va rog? unde sunt cartile amurg in kaufland...adica prin ce zona sunt sau nr raionului ceva orice care ma poate ajuta...puppy dog eyes

6 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Cauta un site si comanda-le online.Platesti cativa lei la posta dar te scuteste de cautari...
Si pentru site mai pune o intrebare pe TPU sa iti recomande cineva, ceva din proprie experienta.

| MG4Life a răspuns:

Sunt scumpe in kaufland, ti-as recomanda site-ul asta http://www.elefant.ro/......-5504.html sau un site in care ai incredere, care le poti gasi mai ieftine!(poate si okazii)

| mariacris98 a răspuns:

Nu cred ca o sa gasesti aceste carti in magazine precum "Kaufland". Iti recomand sa mergi la librarie si sa cumperi. Eu le-am cumparat de la libraria "Vestala", dar le poti cumpara si de la altele sau le poti comanda de pe internet.

| SuntFata a răspuns:

Si eu le caut nu stiu daca poti sa le gasesti in kaufland eu am incercat n-am gasit mult succes

Răspuns utilizator avertizat
| EllaLoveMiley explică:

Am comandat de pe elefant.ro da au zis ca nu mai au in stoc...crying