anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy TPU! am o intrebare cum sa blochezi pe cineva pe facebook ca sa nu iti mai comenteze la fotografii? Dau funda

14 răspunsuri:
| WhoCares a răspuns:

Ii dai unfriend

| Jeraticx a răspuns:

Cum blochezi cred ca deja ai aflat dar cum dezblochezi o persoana stii?

| andy2165 a răspuns:

Buna Giorgiana, ti-am facut o poza pentru a nu explica-n cuvinte, o downloadezi d-aici:

http://bitshare.com/thumb/5kkkmraq/untitled.JPG

Nu stiu daca e nevoie sa scoti persoana din lista de prieteni, pentru ca n-am folosit niciodata acea optiune.

| nico5436 a răspuns (pentru andy2165):

Dar nu merge linkul ce mi la-i dat

| Mandarina888 a răspuns (pentru nico5436):

Deci cand blochezi o persoana aceasta implicit nu iti va mai fii la prieteni, nu iti va mai putea vedea profilul etc...ca sa blochezi persoana mergi la profilul ei si ai in dreapta langa timeline o sagetuta in jos, dai click si dai block/report altfel nu ai cum sa il opresti din a nu-ti mai comenta, mai poti face intr un fel il treci in categoria aquaintainces de la timeline, unde este simbolul friends dai click si ii schimbi categoria si pe urma te duci la pozele care nu vrei sa le vada si dai in dreapta langa poza click pe sageata si dai friends except aquaintances si persoana respectiva nu va mai putea sa vada decat pozele care vrei tu sa le vada! Sper ca ai inteles!

| andy2165 a răspuns (pentru nico5436):

Pfff da, observ. altă idee nu am cum să-ţi trimit acea poză. îmi pare rău, uite hai să-ţi explic rapid: CLick pe săgeata de lângă 'butonul' "Acasă", apoi "setări de confidenţialitate" apoi ultima de jos "manage blocking"... sper să reuşeşti! dacă nu...ai altă soluţie, unde aş putea să-ţi trimit pozica? nu am mailul tău, doar dacă mi-l trimiţi u prin mesaj personal, nu aici!

Ok ok am inteles

Spune-ne dacă ai reuşit! şi cum, prin ce metodă! tongue

Pai n-am alta metodatongue trebuie sa--l sterg din lista mea de prieteni dar eu nu asta am vrutoh go on am vrut doar sa il blochez ca sa nu mai imi poata vedea pozele si sa nu mai imi comenteze.

Lasa, eu-s de parere ca si-o merita, din moment ce nu-ti plac comm-urile acelei persoane, sa fie sanatoasa! oh go on nu sta-n drum de-o persoana sau de-un comm. de nimic, dealtfel happy Succes! wave

Mdatongue

| deeyuu a răspuns:

Il scoti din lista de prieteni

| nico5436 a răspuns (pentru deeyuu):

Pai nu vreau sa il scot din lista eu vreau doar sa il blochez ca sa nu mai imi comenteze pozele...intelegi?